Tydzień do Święta Zmarłych (1) Tydzień do Święta Zmarłych . Nasi dzielni Strażnicy uwijaja sie ja w ukropie... Sopocianin Gdyby było zero, byłaby to właściwa ocena (1) "Już łączę" - 15 minut wiszenia na telefonie i nic! Nikt nie odebrał. Nikt... jolka Zeta - opinia (4) Kiedyś byłam świadkiem skutecznej interwencji jaką podjęli panowi SM wobec... Zeta
Buda gołębnik bałagan Maczka i Dąbrowskiego Gdynia (2) Jak długo jeszcze będzie straszyć buda gołębnik i wieczny bałagan pomiędzy... Citizen Straż Miejska w Sopocie (1) I to za jakie pieniądze...Samochody parkują na zakazie,a oni twierdzą że tak... Mieszkaniec Sopotu Kto utrzymuje Staż Miejską??????????????? (5) Jestem Sopocianką i dokogo mam się zwrócić o pomoc jak nie do Straży... D K dramat (1) Tam chyba pracuja sami frustraci , chamstwo i olewanie obowiązków chyba maja... wojt Miejski monitoring w Gdyni. (2) Ludzie odpowiedzialni za monitoring w Gdyni mają chyba duże kłopoty z... SUN TZU Prawo wszystkich obywateli NIE traktuje równo, tak jak strażnicy (2) Czy ta formacja została powołana tylko do zakładania blokad i wypisywania... Aginia Ostrzeżenie (2) pilnujcie swoich pupili bo mamy w straży takiego pana co tylko by wypisywał... E. KULTURA (1) Witam Pewnie nikogo to nie zdziwi ale sympatyczny Pan dyżurny Straży... wr bez kasku też pirat (5) dziś 25.08.2010 ,dostałem mandat w sposób nie oczekiwany.na parkingu stacji... KASKADER numer dla gluchoniemych jest zle podany !!!! (1) numer dla gluchoniemych jest zle podany !!!! zglaszałam zdarzenie a po dwoch... Betty frajerzy bez szkoly nabijące kabze miastu i zawracajace czas spokojnymm obywatelom (1) frajerstwo i tyle głąbów co matka nie miała co zrobić to wysłała do roboty piwosz nie znają przepisów! (2) pracownik SM wystawaił mi mandat jak się okazało nie miał prawa. Po odwołaniu... Emilia lelumpolelum (1) Straż Miejska została stworzona do celów które miały nam pomóc lub ułatwić... wyatt earp Nierówni wobec prawa? (2) Jak to jest że jeśli ja nie odśnieżę chodnika przy swoim domu to ponoszę za... Kocio mati (2) Jak zadzwoni się do straży to przyjadą bardzo szybko i zrobią porządek nie... mati Chodnik jako parking (6) Przy ulicy Władysławskiego 1 zastawiony jest wrakami samochodowymi cały... Mieszkaniec UWAGA! (1) UWAGA!!! Wszyscy mieszkańcy Gdyni i turyści - przed ulicą Henryka... Janusz Fojtuch