Podziękowania (1) Witam, chciałam złożyć podziękowania dla Straży Miejskiej w Gdynii.... wdzięczna podróżna Pułapka na myszy przy politechnice. (4) Na drodze rowerowej na odcinku 200m przy przystanku autobusowym przy... robi śmiech na sali (2) przystanąłem na moment swoim autem na najbardziej odludnej i w dodatku ślepej... kierowca zawodowy
Straż miejska-jak robić super biznes na ludziach (2) W poniedziałek 05.05.2014 po długiej,półrocznej przerwie przerwie pojechałem... Antoni Szeroka wiedza strażników miejskich w Sopocie (2) Od strażników miejskich w Sopocie dowiedziałem się ze zatrzymanie pojazdu... kierowca z 30 letnim starzem dziękuję! (1) Chciałabym serdecznie podziękować dwóm Panom Strażnikom za wczorajszą pomoc w... Annuszka masakra (2) Człowiek wraca po pracy zmęczony do domu o 3 jest wszystko dobrze, o 6 brat... K Miło miło (1) Bardzo pozytywne podejście do osoby popelniajacej wykroczenie ;) Niedziela... Toku Podziękowanie dla Strażników ze 103 Patrolu zmotoryzowanego w Gdyni (8) Z uwagi na częste ostatnimi czasy, krytyczne uwagi kierowane pod adresem... Ewa zlikwidować straż miejską (8) straż miejską powinno się zlikwidować, nic nie robią,nie widziałem żeby... obywatel holowanie aut (1) zholowywanie aut zupełnie bez powodu - auto nie stało na zakazie, nie... Mieszkaniec Sopotu Mandaciki (4) To jakaś plaga, codziennie obserwuję ich żniwa na ulicach otaczających... JM Skuteczność Straży Wzorowa (1) Strażnik Miejski wspólnie z policją potrafił sprawnie zatrzymać dwu pijaczków... Kuba ZASTAWIONY CHOD NIK (2) Witam.Przy domu na ul.Pomorskiej 47,róg ul.Orłowskiej jest prawie trzymetrowy... M.Dabrowska mała kobitka - opinia (2) Właśnie jestem po telefonie ( 29.12.2011 r. godz. 14.00 ) i muszę przyznać... mała kobitka piątek - 05.11-niemożliwe (2) patrol Straży Miejskiej na osiedlu ZŁota Karczma godz . 12 w samo południe... lila Mam pytanie ... (3) Dlaczego Straż Miejska nie reaguje na zaśmiecony i nie sprzątany Gdańsk?... z Gdańska opinia (2) Strażników tylko widać jak pilnują samochody,nie zauważyłem by interweniowali... ja Dramat (1) Panowie bez wiedzy na temat oceny rzeczywistości mówią jedno zaraz zdanie... mieszkaniec bloku przy Słowackie moja prośba (1) Według Sądu Rejonowego dla Łodzi Śródmieścia, uchwała o zakazie handlu w... ghost