Jędrzej - ocena (1) Na tempo wlepiaja mandaty, stanąłem na chwilę na zakazie, w bocznej, nie... Jędrzej "60-letnia pani" określenie strażnika miejskiego - ocena (1) Po odholowaniu samochodu na parking policyjny, załatwialiśmy w siedzibę... "60-letnia pani" określenie str walenty - ocena (1) Brak możliwości zgloszenia złego parkowania Traficar po zakazie wjazdu na... walenty
Leszek - ocena (1) Dziękuję za wyrozumiałość Panu straznikowi który w dniu dzisiejszym tzn... Leszek Violetta - ocena (1) Dzień dobry Dzisiaj otrzymałem mandat za zatrzymanie samochodu żeby... Violetta Asterix - ocena (1) Interwencja wzorowa. Mimo, że właściwie po służbie, Strażnicy zajęli się... Asterix Łukasz - ocena (1) Istny Pacanów w Gdańsku. Kto tych ludzi zatrudnia ? Merytoryczne dno. Łukasz Maciej - ocena (1) Na Wyspie Spichrzów pojawił się patrol interwencyjno- prewencyjny nr 13.... Maciej Agnieszka - ocena (1) Wielkie uznanie dla patrolu nr 13. Tak zaopiekowały się " porządkiem " na... Agnieszka Janek - ocena (1) Naprawdę robią wszystko, żeby nie interweniować. Niestety są leniwi i... Janek Hubert z Płocka - ocena (1) Pozdrawiam panów strażników pełniących służbę w dniu 01.07 na Aleji... Hubert z Płocka Aneta - opinia (1) Bardzo dziękuję Panom z Straży Miejskiej którzy dzisiaj między godziną 16 a... Aneta Marcin z Gdyni - opinia (1) Tragedia , skandaliczne zachowanie funkcjonariuszki . Funkcjonariuszka straży... Marcin z Gdyni Leszek - opinia (1) Straż Miejska moim zdaniem widzę ją tylko w samochodach nie na ulicy czy... Leszek Ewa - opinia (1) Bardzo dziękuję Staży Miejskiej za pomoc w odnalezieniu mojej papugi. Panowie... Ewa Opcjonalny - opinia (4) Sprytnie to sobie wymyślili w gdańskiej straży miejskiej. A mianowicie żeby... Opcjonalny Elżbieta Urbaniak - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam spotkanie z Gdyńską Strażą Miejską. Dzisiaj 19... Elżbieta Urbaniak Wściekły mieszkaniec Cisowej - opinia (2) Jestem bardzo, ale to bardzo niezadowolona z niekompetencji osób pracujących... Wściekły mieszkaniec Cisowej sopocianka - opinia (1) Jestem pod wrażeniem, już kolejny raz. Poprzednio Straż w ciągu kwadransa od... sopocianka nnn - opinia (1) Straż Gdańska jest wyrozumiała, można się z nimi dogadać. Dwa razy źle... nnn