Polecam ten salon (1) Korzystałam razem z doroslym już synem z usług tego salonu, moimi włosami... Ela Najbardziej profesjonalne studio fryzur. (1) Serdecznie polecam studio fryzur HB. Pani Estera to najbardziej profesjonalna... Teresa Zdecydowanie polecam Studio Fryzur HB (1) Witam. Zdecdowanie polecam to studio, a zwłaszcza właścicielkę Panią... A.Kaszuba
od niedawna jestem mieszkanką fikakowa (1) Witam ,przeprowadziłam się z Warszawy do Trójmiasta i stanęłam przed wielkim... Ania Profesjonalizm w przystępnej cenie (1) Długo szukałam fryzjera,który dobierze kolor moich blond włosów.Zawsze... Jola Polecam (1) Osobiście od dłuższego czasu chodzę do pani Estery. Polecam ogromnie salon HB... Iwona Studio fryzur HB - polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa na najwyższym poziomie. Studio wyposażone w... Aleksandra Kwaśna Polecam (1) Pełen profesjonalizm, fantastyczna atmosfera, a co najważniejsze- Pani... Magda Zadowolona klientka (1) Zadowolona klientka Z czystym sumieniem polecam salon. Dziewczyny są super... Ola polecam salon Pani Honoraty (1) Wybrałam salon Pani Honoraty sugerując się opiniami innych klientek ... Nie... Sylwia Polecam (1) Byłam kilka razy u p. Honoraty i na pewno będę wracać. Bardzo dokładne... Ania Zdecydowanie polecam (1) Przemiła atmosfera, zawsze znajdzie się jakiś wspólny temat do rozmowy... Kuba Jola - opinia (1) Dziś odwiedziłam salon Pani Honoraty i wyszłam niezwykle zadowolona.Niezwykle... Jola fajne miejsce (1) Będę polecać każdemu. Widac, ze obie panie kochają swoją prace :) karolina Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam usługi Studia Fryzur HB. Zarówno Honorata jak i Estera to... Martyna