Stylove

Fryzjerzy

Gdańsk, Żwirki i Wigury 12/29

A - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, lokalizacja i przystępne ceny. A Mega! (1) Do Stylu chodzę od kilku miesięcy. Pomimo krótkich włosów nie muszę odświeżać... tat Spelnienie oczekiwan (1) Pani Kasia cudownie zaczarowala moje wlosy. Wysluchala co bym chciala... Z.
ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług kosmetyczki - Pani Iwonki. Profesjonalna,... Kamila Prostowanie keratynowe (1) Był to mój pierwy zabieg prostowania w życiu, i ostatni w tym salonie. Panie... Qwerty tragedia (1) Pani Blondynka mam nadzieje że już tam nie pracuje, bo to co zrobiła z moimi... Karolina Raczej nie polecam (2) Absolutnie nie polecam tego salonu fryzjerskiego - mogę się wypowiadać o... Tomasz Pan fryzjer (1) jestem załamana podejściem tego faceta do własnego zawodu jak i kultury... Ewa Nie polecam usług tego salonu (1) Za czesanie, które zajęło Pani fryzjerce 25 minut zapłaciłam 120 zł do tego... Klientka Stanowczo nie polecam pana fryzjera z tego salonu ! (1) Stanowczo nie polecam osobą które chcą zrobić konkretną fryzurę ! Właśnie... NiePolecacz SUPER ZASKOCZENIE (1) Pan Artur. Polecam z czystym sumieniem. Profesjonalista w każdym calu.... Anna nie polecam (1) Robiłam manicure w tym salonie i zdecydowanie nie polecam. Paznokcie krzywo... klientka Nieprofesonalizm zionący z każdej strony. (1) Miałam okazję skorzystać z usługi kosmetyczki w tym pożal się Boże salonie.... Ev Groupon totalna ściema (1) Dostałam w prezencie groupon o wartości 240zł (spa manicure i pedicure... Michalina Odradzam!!! (1) Poprosiłam o wykonanie klasycznego manicure na który omówiłam się dzień... sylwia Nie polecam nawet wrogowi... (1) Byłam w tym salonie z grouponem w lipcu, groupon obejmował malowanie i... niezadowolona Polecam (1) Byłam dzisiaj z gruponem i przyznam, że salon pozytywnie mnie zaskoczył. Pani... Monia masakra (1) Witam Niestety nie polecam, myślałam że odświeżę fryzurę, a tym czasem noszę... Marianus beznadzieja (1) Byłam dzisiaj i nie polecam, wróciłam z rozdwojonymi końcówkami, praktycznie... klientka karolina - opinia (1) Dobry osiedlowy salon fryzjerski. polecam karolina