Monika - opinia (2) Chodziłam na stacjonarne zajęcia, które odbywały się w sklepie Mama i ja,... Monika Joanna - opinia (2) Serdecznie polecam szkołę rodzenia, bardzo fajne zajęcia, dodatkowo możliwość... Joanna Iwona Mazur-Kabulska - opinia (2) Szkoła rodzenia "Super mama" prowadzi bardzo merytoryczne i wartościowe... Iwona Mazur-Kabulska
Kama - opinia (2) Bardzo fajny kontakt, dobrze przekazywana wiedza, bez tabu :) Supermamę... Kama klaudia - opinia (2) Fantastyczne miejsce, otwarte na każdego co szczerze doceniam :) Dziękuję za... klaudia Magda - opinia (2) Bardzo profesjonalni prowadzący! Magda Olga Dev - opinia (1) Ciesze sie ze trafilam do Supermamy. Czuje sie coraz pewniej, odczuwam... Olga Dev Ida Stromska - opinia (2) Webinar prowadzony w bardzo przystępny sposób, wszystko fajnie wyjaśnione i... Ida Stromska Daria W. - opinia (1) Ogromna dawka rzetelnej wiedzy przedstawiona w łatwy i przystępny sposób.... Daria W. Ania - opinia (1) Polecam pełen profesjonalizm i dużo wiedzy praktycznej. Ania Kamila - opinia (2) Super webinary, można naprawdę wielu rzeczy ciekawych i przydatnych się... Kamila Sylwia Misiak - opinia (1) Super fachowa wiedza i dużo ciekawych porad. Dbałość o każdy szczegół, by... Sylwia Misiak Katarzyna - opinia (1) Rzetelna wiedza przekazana w bardzo przystępny sposób, rozwiewa wątpliwości... Katarzyna Martyna - opinia (1) Fajne zajęcia! Prowadzący w przystępny sposób przedstawiają najważniejsze... Martyna Agnieszka - opinia (1) Świetna, fachowa wiedza. Wyczerpująco wytłumaczony temat. Agnieszka Joanna - opinia (1) Polecam webinary. Dużo fajnych tematów i przydatnej wiedzy. Polecam Joanna Agnieszka - opinia (1) Bardzo przystępna i ciekawa forma przekazania wiedzy i co ważne bardzo... Agnieszka Martyna - opinia (1) Szkoła rodzenia umożliwia wiele elementów edukacyjnych, zajęcia na żywo,... Martyna natalia - opinia (1) Świetne webinary! Bardzo przydatna i praktyczna wiedza czerpana od... natalia Mirela - opinia (1) Panią Marzenę poznałam jako położna ze szkoły rodzenia Super Mama. Pani... Mirela