Gosia - opinia (2) polecam zdecydowanie webinary, kompendium rzetelnej wiedzy. Gosia Agnieszka - opinia (2) To miejsce, w którym każda kobieta w ciąży poczuje się w 100% zaopiekowana i... Agnieszka Martyna - opinia (2) Rzetelna wiedza przedstawiona w prosty sposób. Bardzo przydatna platforma... Martyna
Marta - opinia (2) Polecam wszystkim. Uczestniczyłam w kursie stacjonarnym i był to bardzo... Marta Monika Kubień - opinia (2) Bardzo polecam, oglądałam kilka webinarów i każdy bardzo pomocny,... Monika Kubień Karolina - opinia (2) Polecam każdej przyszłej mamie, a także każdej mamie noworodka. Wiedza, która... Karolina Aleksandra - opinia (2) Wszystko super, bardzo pozytywnie Aleksandra Ula - opinia (2) Świetny webinar, cieszę się, że szerzycie wiedzę o hipnoporodzie i... Ula Jessi - opinia (2) Super polożne, dużo przekazanych informacji, ogromna wiedza! Goraco polecam! Jessi Szkola rodzenia Supermama - opinia (2) Jestem zachwycona webinarem o roli oddechu podczas porodu.Zostały poruszone... Szkola rodzenia Supermama Iwka - opinia (2) Wszystko super, duża wiedza. Polecam z całego serca. Iwka Urszula - opinia (2) Bardzo polecam, indywidualne podejście do każdej osoby i wiedza jest... Urszula Beata Makowska - opinia (1) Obecnie jestem w 29 tygodniu ciąży, od kilku tygodni chłonę wiedzę, jaka... Beata Makowska Joanna - opinia (2) Rewelacyjna wiedzą! Gorąco polecam! Nie zawiedziecie się, go wiedzą i... Joanna Aneta - opinia (2) Bardzo przydatne informacje :) Serdecznie polecam :) Aneta Magda - opinia (1) Bardzo ciepłe ale jednocześnie profesjonalne wyjaśnienie tematu. Magda Joanna - opinia (2) Super przydatne i pomocne webinary dla ciężarnych, super prowadzący Joanna Pola - opinia (2) Super warsztaty online. Zdecydowanie warte uwagi! Pola Marzena - opinia (2) Super wykład, rzetelna wiedza, przydatne rady Marzena Magda - opinia (2) Świetna szkoła rodzenia, miałam okazje uczęszczać stacjonarnie gdzie... Magda