Monika - opinia (2) Polecam, dużo cennych informacji. Monika Justyna - opinia (2) Bardzo ciekawe i co najważniejsze praktyczne informacje. Myślę, że to dobra... Justyna Olga - opinia (2) Bardzo dziękuje za taki ogrom wiedzy i zaangażowania! Jestem dużo... Olga
Monika - opinia (2) Super połączenie zajęć na żywo i on- line. Można korzystać i z ćwiczeń i z... Monika Asia - opinia (2) Bardzo merytoryczny i pomocny webinar. Czuję się lepiej przygotowana do... Asia Sylwia - opinia (2) Bardzo dużo informacji i przydatnej wiedzy o porodzie i o skutecznym... Sylwia Monika - opinia (2) Rzetelnie i konkretnie przekazana wiedza. Bardzo dziękuję :) Monika Ania Chojnacka - opinia (2) Dawka informacji których potrzebowałam! bardzo dziękuję, jestem spokojniejsza... Ania Chojnacka Honorata - opinia (2) Nie przypuszczałam, że oddech jest tak ważny w porodzie, ale Szkoła Rodzenia... Honorata klaudia - opinia (2) Polecam serdecznie , bardzo fajnie przekazane informacje, prosto i na temat ,... klaudia Łucja - opinia (2) Bardzo pouczający webinar o oddechu w porodzie. Mega dużo informacji, bardzo... Łucja Ewa - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Szkoły Rodzenia. Coraz więcej wiem i czuję... Ewa Natalia Ignatiuk-Mortel - opinia (2) Jestem zadowolona z usługi szkoly rodzenia, poza zajęciami stacjonarnymi... Natalia Ignatiuk-Mortel Klaudia - opinia (2) Webinar o oddechu w porodzie pozwolił mi spojrzeć na poród w inny sposób.... Klaudia Ewelina Staszak - opinia (2) Bardzo rzetelne informacje przekazane w przyjazny i zrozumiały sposób. Treści... Ewelina Staszak Aneta - opinia (2) Tematyka zorganizowanego webinaru bardzo przydatna. Cenna wiedza i wskazówki... Aneta Agnieszka - opinia (2) Moja pierwsza ciąża, multum pytań i panika - że nie sprostam, a dzięki szkole... Agnieszka Sylwia St - opinia (2) Jestem pozytywnie zaskoczona ilością merytorycznie przygotowanych zajęć.... Sylwia St Izabela Kapral - opinia (2) Polecam webinary prowadzone przez Szkołę Rodzenia Supermama. Uczestniczyłam... Izabela Kapral Katarzyna - opinia (2) Webinar zorganizowany przez Szkołę Rodzenia Supermama "Dlaczego oddech w... Katarzyna