Super Rent

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Dywizji Wołyńskiej 69

POLECAM :) (1) Znakomita, bezproblemowa i szybka obsługa, wszelkie formalności dotyczące... Marcin super-rent GODNE POLECENIA!!!! (1) POLECAM WYPOŻYCZALNIE "SUPER-RENT" . Samochody NOWE, czyste i pachnące. Pan... T.Warumzer Dorota - opinia (1) Korzystam juz od paru lat i poleciałam moim znajomym . Wszyscy są zadowoleni.... Dorota
POLECAM! (1) Jak najbardziej polecam wypożyczalnie superrent! Pełen profesjonalizm!... Emilia Omijać (1) Nie polecam tej firmy!!!!!Czytajcie umowę dokładnie. Firma nie ma żadnego... Stasia Profesjonalizm (1) Pelen profesjonalizm i fachowe doradztwo. Zawsze na czas i w dogodnym... Agnieszka Godna polecenia wypozyczalnia samochodow super-rent (1) Gorąco polecam wypożyczalnie samochodów SUPER-RENT . Korzystałem kilkakrotnie... A.Joniak Super obsługa i dostępność (1) Super rent sprawdza się w 100%. Zawsze można na nich liczyć! Profesjonalna... kobieta 40.lat Polecam! wypozyczalnie SuperRent (1) Wypozyczalem wiele razy i za kazdym razem bylem zadowolony! Duzy wybor aut... Piotrek Ania - opinia (1) W 100% polecam ta wypożyczalnie.Auta zawsze zadbane i nowe. Ania Super! (1) Wszystko czego mozna oczekiwać Piotr Bartosz Wiśniewski Serdecznie polecam:) (1) Najlepsza wypozyczalnia z jakiej uslug korzystalam:) Auta nowe,zadbane,duzy... Kasia Super wygoda. (1) Bardzo fajna oferta, łatwy wynajem auta już w prostej rozmowie telefonicznej... Krzysztof Molenda Serdecznie polecam !!! (1) W koncu wypozyczalnia z prawdziwego zdarzenia. Auta nowe, zadbane, duzy... Jakub Zbonikowski Firma godna polecenia!!!! (1) Polecam wszystkim Super Rent. Za każdym razem, kiedy korzystam z ich usług... Rafał G polecam na 100% (1) Mialem przyjemnosc wypozyczyc samochod z superrent i jestem bardzo milo... PAWEL I EWELINA:) Super Rent 100%polecam !!! (1) Mam okazje z Super Rent współpracować od ponad 4 lat. Dotychczasowo nie... Artur Polecamy!!! (1) Bardzo mila obsluga! Zero problemow. Dobry kontakt, swietna obsluga. Napewno... ILONA I MARCIN Sprawnie, rzetelnie, przystępna cena, bardzo dobry samochód (1) Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Korzystałam wcześniej z... Anna F polecam (1) Przez ostatnie 10 lat wypozyczam samochody w Gdansku regularnie i tak jak... Ewa