Super Rent

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Dywizji Wołyńskiej 69

rewelacja, szybko, sprawnie, profesjonalnie (1) Szybko sprawnie i konkretnie. Serwis pierwsza klasa, zawsze zadbane i czyste... Sebastian T Polecam! (1) Auta jak nowe, cena bardzo dobra, Jakos uslugi znakomita! Wypozyczalnia... Natalia Patryk (1) Zdecydowalem sie na wynajem auta u Pana Rafala z polecenia. Kontakt przed... Patryk
Super firma (1) Firma superrent jest godna polecenia wynajmuje auta od pana Rafała juz ponad... Piotr D uwaga na nie slownosc (2) Umawialem sie na fokusa na 5 din za 500zl a okazalo sie ze ma dlamnie na... slawek super (1) super samochody super obsługa czyste zadbane a najwazniejsze to ze są nowe... misiek gorąco polecam (1) co tu duzo mowic, mila i sympatyczna obsluga, do tego szybka i profesjonalna,... Natalia Firma naprawde godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolony z wypożyczalni. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie... liadam Ale...... (1) jak zwykle wszystko ok, ale mały kamyczek do ogródka,wybrałem Mazdę 3 na... Mateusz Myszka Super Rent - Firma Godna Polecenia (1) Super Rent firma godna polecenia pan Rafał bardzo fajny. Mile podejscie do... Łukasz UK Firma - godna polecenia !!! (1) Firma w 100%godna polecenia !!! Kontakt idealny !!! Bardzo mila obsluga :)... Damian pozytywnie (1) Szybko,sprawnie i miła obsługa. Polecam sabina polecam ! (1) Witam. Wypozyczyłem auto na 18 dni. Samochód nowy zadbany. Miłe podejscie do... gargulec16 zdecydowanie na tak (1) pierwszy raz skorzystałem z tej wypożyczalni aut i jestem zadowolony... Gregor Grzesiek z IE (1) Firma godna zaufania,wszystkim polecam,Rafał super gość.Cała tranzakcja... Grzegorz super firma pana Rafala (1) super wyporzyczalnia bardzo polecam ostatnio mialem forda mondeo super auto... SLAWEK mateusz - opinia (1) wypożyczalnia godna polecenia, flota duży wybór, autka zadbane, na pewno... mateusz SUPER (1) Jestem bardzo zadowolony z uslug tej firmy,pelen profesjonalizm.Firma godna... lukasz,stansted Naprawde Polecam! (1) Korzystalem juz kilkakrotnie z uslug tej firmy i za kazdym razem bylem... Adam Bienkowski Biedronka - opinia (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga.Cena adekwatna do pojazdu. Goraco polecam... Biedronka