Super Rent

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Dywizji Wołyńskiej 69

Polecam (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Na pewno w przyszłości powrócę do tej... Bernadeta Dobra wypozyczalnia! (1) Jak na trójmiasto ceny dosyc przystepne, auta maksymalnie roczne. Kontakt z... dAriusZ Dobra Oferta, Profesionalizm, Asortyment (1) Dotychczas korzystalem z uslug 2 razy i mam zamiar w przyszlosci dalej... Bartosz Bielaszewski
Szczerze polecam (1) Polecam , wynajmujemy przy każdej wizycie w Polsce i nigdy nie było problemu.... Marcin Szczerze polecam (1) Polecam wszystkim, super kontakt, nowe samochody, rozsądne ceny Paweł Polecam (1) Bardzo mila obsługa z samochodem nie mialam zadnego problemu wszystko zgodnie... H konsekwetnie polecam (1) Po rezerwacji auta przeczytalem forum opinie osob ktore nagatywnie sie... Szofer z Londynu Andrzej Polecam (1) Firma godna polecenia maja fajne auta w dobrej cenie wlasciciel slowny i... Domi Polecam! (1) Jestem zadowolony z tej firmy, wszystko było ok. Kaucja zwrocona. Napewno... xxx Polecam! (1) Korzystalem z uslug tej firmy 2 razy i szczerze ja moge polecic. Nie mialem... ... Zadowolona!!! Polecam (1) Jestem zachwycona! Polecam firme w 100% Bardzo dobry kontakt, nowe samochody,... Alicja