Super Rent

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Dywizji Wołyńskiej 69

Gorąco polecam (1) I have been using SuperRent for more than a year now and it always meets my... Krzysztof Kuc Superrent super (1) Polecam w 100% pozdrowionka i dzięki za współpracę. Bartosz S Polecamy!!! ;-) (1) "Super-rent" uprościło nam urlop na maxa, bez żadnych problemów, limitow km... Ania&Tomek
100% zadowolenia (1) Polecam kazdemu wynajem samochodu w tej firmie.bardzo mila obsluga ,wszystko... lukasz MEGA (1) Super obsluga, super kontakt, super auto no i super cena. Goraco polecam... Szymon Super rent (1) Witam jak jest z ta wypozyczalnia? Godna zaufania czy nie? jade do pl na... szymek Pełen profesionalizm, brać w ciemno! (1) Witam, gorąco polecam firmę Superrent jak i usługi Pana Rafała, wszystko... Krystian i Kasia EŁK Polecam (1) Korzystam z firmy srednio 4-5 razy w roku juz od 3 lat. Wybieram SuperRent,... Aleksandra Nie polecam (1) Absolutnie nie polecam. Zero profesjonalizmu i konsekwencji w działaniu.... Krzysztof M Rafal norwegia - opinia (1) Super Mega wypożyczalnia ,polecam wszystkim .Wylądowaliśmy przed czasem... Rafal norwegia .... (13) Absolutnie nie polecam tej firmy. ....... na kaucję i początkowo ciekawa... Mono Polecam !!!!! (1) Polecam serdecznie. Wszystko szybko i sprawie przebiegło. Auta nowe i dobrze... Miroslaw Firma godna zaufania (1) Nie wiem jak inne firmy sobie radzą ale Super rent się sprawdza znakomicie -... ozzy Super rent i wszystko jasne . (1) Wszystko zapiete na ostatni guzik.Firma godna polecenia.100 procent satysfakcji Mariusz W ania - opinia (1) bardzo jestem zadowolona z wynajmu solidni i słowni. samochody super ania Katarzyna Ż - opinia (1) serdecznie polecam wypozyczalnie samochodow Super Rent! profesjonalna... Katarzyna Ż Bardzo zadowoleni! (2) Jezeli chcecie wypożyczyć auto w 3mieście tylko Superrent! Przede wszystkim... Mateusz&Joanna Polecam Super Rent ;) (1) Polecam jak najbardziej wypożyczalnie Pana Rafała - super rent. Auta są... Sylwia Rybakowska Seba - opinia (1) Jak najbardziej jeżeli chcecie wypożyczyć samochód to tylko w super rent.... Seba Solidna firma (1) Regularnie wypozyczam autka od tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Wszystko... Lukasz