Surfburger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Słupska 26C

Super burgsy!! (1) Polecam, najlepsza burgery w trójmieście. Dobre na obiad, kolację i gastro.... Burgerożerca Najlepsze burgery! (1) Swietne miejsce na spoktanie ze znajomymi, super atmosfera i dobre jedzenie.... Romek Bardzo polecam! (1) Świetna lokalizacja, dobre ceny i wysoka jakość :) Przez duży wybór burgerów... Karolina
najlepsze burgery w Trójmieście (1) Zdecydowanie najlepsze burgery w Trójmieście, burger wege naprawdę mega. Do... Kinga Najlepsza burgerownia (1) Najlepsza burgerownia w Trójmieście. Świeże produkty, pyszne burgery i fryty,... Studentka Najlepszy food truck w trójmieście (1) Przesympatyczna obsługa, pyszne burgery, dobrze usmażone mięso i świeże... Wojtek Najlepsze Burgery jakie jadłam! (1) Jadam w surfie bardzo często, i nigdy się nie zawiodłam! UWIELBIAM WerooP Najlepsze burgery w trójmieście ! (1) Conajmniej raz w tygodniu jestem w surfie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam !... Bogumiła Pychoota na głoda (1) Pyszne burgery! Mimo bycia na diecie nie moglam sie powstrzymac i musialam... Gili Rewelacyjne Burgery i najlepsze belgijki! (1) Wszystko pyszne i świeże jedynie napoje dosyć drogie Ania Najlepsze burgery! (1) Bardzo dobre burgery, mięso i sosy! Patryk POLECAM!! (1) Wielbie ich burgery nieważne czy z foodtracka czy w lokalu zawsze ślinka... Asia Niespodziewane zaskoczenie... (1) Wychodzę z założenia że w burgerach jest najważniejsze mięso i w SurfBurgerze... Friegabram BURGERY (1) Za*ebiste burgery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasztan Dobry Burger (1) Polecam dobry burger ale napoje sa za drogie :( Pati mają opcję wegańską! :] (1) i to punktuje! zjadłam ją z radością, zdecydowanie nie podzielam opinii pani... nuxy Burger z pasją (2) Załapałem się na pierwszą rundę i tak jak myślałem, Wojt znalazł recepture na... FoodManiac Pycha!!! (1) Zawsze przepyszne :) Anna Dobry burger jest dobry (1) Powiem tak, wystawiam 5 bo wychodzę z założenia, że burger zawsze jest dobry... Zbychu vel pożeracz burgerów z P pychaaaaaaa (1) Mniam mniam mniammmmmm a moja ocena mniammm mniammmm Najlepsze burgery jakie... RaV