Surfburger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 101

Natalia - opinia (1) Przemiła obsługa oraz bardzo smaczne burgerki! Natalia Martyna - opinia - opinia (1) Świetne jedzenie, miła i pomocna obsługa, polecam :) Martyna - opinia Ola - opinia (1) Jakość cały czas super, burgery powalają z nóg. Jeśli ktos jeszcze tu nie... Ola
Mateusz G - opinia (1) Pyszne burgerki, bardzo miła obsługa, świetne składniki, pyszne sosy, mięso... Mateusz G Marlena - opinia (1) Polecam ! Obowiązkowo , przepyszne! Marlena marianna - opinia (1) Super jedzenie, i miła obsługa, ciekawe menu. W lokalu porządek i fajna... marianna Zuzu - opinia (1) Próbowałam batatow i burgera amerykanusz. Pyszności! Wrócę po więcej pozycji... Zuzu Wiktoria - opinia (1) Szeroka oferta dań, bardzo dobre burgery, miła obsługa Wiktoria D - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, krótki czas realizacji. Przystępna cena D Paweł - opinia (1) Lokal pomimo, że był mały to fajnie nas ugościł. Na plus ogródek na zewnątrz... Paweł Paweł - opinia (1) Nie polecam wszystkim byłem klientem od powstania lokalu, kiedy zwracam uwagę... Paweł Nie polecam ! (1) Nieprzyjemna obsługa. Jakosc jedzenia duzo gorsza niz kiedyś.. po ostatniej... Stfu Co raz większe rozczarowanie (1) Ogólnie, lubiliśmy to miejsce. Ale ostatnio albo odpuścili sobie, albo... Tala Nie polecam lecą na starej opinii (1) Strasznie słabej jakości produkty (szczególnie ser i mieso) mało sympatyczna... MB Pomyłka (2) Po raz kolejny( i ostatni ) jadłem na Morenie. To jest juz inny smak, niż... Jeremi Najlepsze w Trójmieście (1) Zdecydowanie najlepsze burgery w Trójmieście, polecam Bernard Smacznie (1) Miła obsługa, smaczne burgery. Polecam każdemu :) Smakosz Najlepsze burgery w Trójmieście! (1) Bardzo smaczne burgery i szeroka oferta dań. Atmosfera panująca w lokalu... Karola jak dla mnie coraz gorzej (1) coraz gorzej z każdymi kolejnymi odwiedzinami.. i to nie tylko z jedzeniem.... EZS Pauszcz - opinia (1) Jedzenie smaczne, pomyslowe, do tego mila obsluga i super jakosc :) Jak... Pauszcz