Surfburger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 101

Smacznie (1) Miła obsługa, smaczne burgery. Polecam każdemu :) Smakosz Najlepsze burgery w Trójmieście! (1) Bardzo smaczne burgery i szeroka oferta dań. Atmosfera panująca w lokalu... Karola jak dla mnie coraz gorzej (1) coraz gorzej z każdymi kolejnymi odwiedzinami.. i to nie tylko z jedzeniem.... EZS
Pauszcz - opinia (1) Jedzenie smaczne, pomyslowe, do tego mila obsluga i super jakosc :) Jak... Pauszcz polecam wszystkim skusić sie na surfburgera (1) Burgery najwyższej jakości, miła, przyjazna obsługa, byłam pierwszy raz... karolinx zuczek - opinia (1) Niepowtarzalne smaki, świetna jakość jak i otwarta na potrzeby klientów... zuczek petarda z dzika (1) Właśnie skończyłam jeść burgera z dzika. Poprosiłam o zapakowanie na wynos,... olapatola Surf królem Trójmiejskich burgerów (1) Często odwiedzam lokale tego typu i śmiało mogę powiedzieć, że jest to... Nieśmiertelny Bylo dobrze, jest lipa (1) Właśnie skończyłem szamać ostrego burgera. Zdecydowanie siadla ich jakosc... Michał Najlepsza burgerownia na świecie! (1) Szczerze - to nie jadłem lepszych burgerów nigdzie indziej! Świerze i bardzo... Michu Budka z klimatem! Swietne wnetrze (1) Lokal na morenie jest dosc skromny, jednak ma cos w sobie ze bardzo siedzi... Tajemniczy glodomor Było lepiej (1) Jestem regularnym klientem, swego czasu bardzo smaczne jedzenie. Od pewnego... Michał P Dla mało wymagających (1) Lokal nie ma łazienki, co przy potrawach jedzonych rękoma jest niezbędne. W... Wik Obsługa zła (1) Jestem stałym klientem, naprawde stałym czasami sie zdarza 2-3 razy w... xxx Obsługa skandal (1) Jestem stałym klientem ponieważ jedzenie mi smakuje, ale obsługa to jakiś... Michal Mieszane uczucia ... (1) Jestem stałą klientką wraz z moim chłopakiem od dwóch lat, prawie za każdym... Dominika Niedobre mięso (1) Jakość burgerów pozostawia wiele do życzenia. W mięsie natrafiliśmy na... Ally Jakości nie uświadczysz (1) Witam. Jakość poleciała na łeb. Mięso w burgerze wypieczone na wiór. Bardzo... ufo Bardzo się popsuli - to już nie to samo jedzenie co kiedyś (1) Czas zmienić lokal- zamówiłem surf burgera czekałem aż 20 minut !!!!... rufi Dzicz (2) Byłem, zjadłem, polubłem. Bardzo pozytywne walory smakowe. Takiego mięcha... MK