Adam S - opinia (1) Bardzo fajna szkoła, bardzo fajni ludzie. Uczą rzetelnie i sumiennie. Chcesz... Adam S wakacje na Mazurach (2) KIlka razy juz plywalismy z Szekla i poznawalismy Mazury z wody. Wakcacje w... jarek biegówki (1) Szekla oferuje obozy na nartach biegowych na stronie nartygiegowe.org... yczestnik
Polecam (1) Bardzo polecam usługi szkoły żeglarstwa szekla. Duża dawka nauki, super... Marek POLECAM (1) Polecam , profesjonalna szkoła , atmosfera i klimat szkoleniowy , ale z... suwał mariusz szkolenie żeglarskie dla dorosłych (1) podzielam opinie na temat Szekli Szkoły Żeglarskiej z Gdańska co do jakości... KM Obóz żeglarski na Mazurach (2) Polecam tą firmę, spędziłem z rodzina weekend (przedłużony ;)) na Mazurach,... Mirosław Marmaj sternik motorowodny (1) bardzo fajny praktyczny lapidarny kurs na morskigo sternika motorowodnego ,... max bardzo profesjonalna szkoła żeglarska , Doskonałe jachty, opieka instruktorów i warunki szkoleniowe na 5 z plusem (1) Byłem na rejsie na zatoce Gdańskiej w sierpniu . Bardzo fajna miła i... karolmat polecam (2) Sama miałąm szkolenie na pierwszy stopień na żeglarza jachtowego . Wysoka... magda Obóz narciarski (1) W weekend wróciłem z nart biegowych. Jesli chodzi o organizacje rewelacja,... krzysztof.kedzin