polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, dużo konwersacji i motywacji do pracy. świetna... rossman ZADOWOLONY SŁUCHACZ (1) Pozdrawiam moją grupę niemiecką i naszą wspaniałą panią lektor! Cała nasza... M.L. Emilia - opinia (1) Nauczyciel bardzo dobrze przygotowany do lekcji, lekcje sa bardzo dobrze... Emilia
Jestem zdecydowanie na TAK (1) Zachęcam Wszystkich. Tutaj naprawdę można nauczyć się angielskiego w szybkim... jareek POLECAM YES! (1) Jestem uczestniczką kursu angielskiego i jestem bardzo zadowolona z zajęć.... Bogusia Bardzo dobre kursy z EFS-u (1) Uczestniczę w kursach dofinansowanych z EFS-u (język angielski dla... piotr Dziękuję (1) Dziękuję za odzew. Wprawdzie postanowiłam zaryzykowac i się zapisać zanim... agravka Opinia (1) Szkola nie jest duza ale sale sa dosc przestronne, z nowym wyposazeniem.... student Wielka kapa (1) Po 1 miały być grupy wiekowe a w grupi bylam z 50 latkami. po 2 mała sala a... Katarzyna Pomorskie Centrum Rozwju "SOCRATES" (1) szkoła na poziomie, fajni lektorzy, rzeczywiście sporo się nauczyłam Monika Jedna Osoba w Astarze. (1) Nie wiem jacy są inni lektorzy w Astarze, wiem jedno, miałam nóż na gardle,... Patrycja H. L.S.LIINGUA dba o wysoką jakość nauczania (1) Lektorzy są świetnie przygotowani, nauka jest w małych grupach, do 8... Olga MOJA OPINIA (1) Uczyłam się 2 lata prywatnie u samej pani dyrektor, bardzo sympatyczna... uczennica hiszpański prawatnie-ma ktos kontakt?! (1) szukam pilnie jakiegos nauczyciela J.hiszpanskiego. zalezy mi na prywatnych... @monik@ kurs angielskiego dla medyków gdzie? (1) Witam, może wiecie jakie szkoły na terenie gdańska prowadzą kurs angielskiego... gryzeldka niderlandzki (1) Poszukuję nauczyciela j. holenderskiego na terenie Gdyni. Najchętniej native... A. język niderlandzki (3) witam zalogowałam się na forum, żeby spytać Was o mozliwość nauki... bela szkoly jezykowe z angielskim (4) Hello... Chcialabym zapisac na intensywny kurs jezyka angielskiego najlepiej... yagahatka