Polecam! (1) Zakończyłam właśnie kurs językowy w szkole BEST. Jestem bardzo zadowolona z... Ania super (1) dzięki nim wreszcie zaczełam mówić! po angielsku oczywiście Ilona It is absolutely great place to learn foreign language (1) Witam! Uczęszczam do szkoły Ambit już od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona-... Kasia M.
Warto tu przyjść! (1) Właśnie zakończyłem kurs języka angielskiego - i zastanawiam się czy nie... Maxi Szkoła jest super:) (1) Szkoła jest super Uczyłem się wcześniej w innych (tzw.... Świderek Filia na ul. Uphagena (1) Bardzo fajna atmosfera i dobry poziom - polecam Jacek Thank you ML (1) Kurs już za mną - pora na krótką ocenę - lektorka młoda, ale bardzo... Wykształciuch Jestem bardzo bardzo zadowolony... (1) przed wyjazdem do USA chcialem pocwiczyc konwersacje. Spodziewalem sie, ze... Michał polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, dużo konwersacji i motywacji do pracy. świetna... rossman ZADOWOLONY SŁUCHACZ (1) Pozdrawiam moją grupę niemiecką i naszą wspaniałą panią lektor! Cała nasza... M.L. Emilia - opinia (1) Nauczyciel bardzo dobrze przygotowany do lekcji, lekcje sa bardzo dobrze... Emilia Jestem zdecydowanie na TAK (1) Zachęcam Wszystkich. Tutaj naprawdę można nauczyć się angielskiego w szybkim... jareek POLECAM YES! (1) Jestem uczestniczką kursu angielskiego i jestem bardzo zadowolona z zajęć.... Bogusia Bardzo dobre kursy z EFS-u (1) Uczestniczę w kursach dofinansowanych z EFS-u (język angielski dla... piotr Dziękuję (1) Dziękuję za odzew. Wprawdzie postanowiłam zaryzykowac i się zapisać zanim... agravka Opinia (1) Szkola nie jest duza ale sale sa dosc przestronne, z nowym wyposazeniem.... student Wielka kapa (1) Po 1 miały być grupy wiekowe a w grupi bylam z 50 latkami. po 2 mała sala a... Katarzyna Pomorskie Centrum Rozwju "SOCRATES" (1) szkoła na poziomie, fajni lektorzy, rzeczywiście sporo się nauczyłam Monika Jedna Osoba w Astarze. (1) Nie wiem jacy są inni lektorzy w Astarze, wiem jedno, miałam nóż na gardle,... Patrycja H. L.S.LIINGUA dba o wysoką jakość nauczania (1) Lektorzy są świetnie przygotowani, nauka jest w małych grupach, do 8... Olga