polecam (2) małe grupy, niesmowite lektorki (bynajmniej ta ktora ja mialam), naprawde... Martyna co za bzdury (1) Ucze sie tu drugi rok i jakos nie narzekam, wszystko przekazywane jest jak... tina Zadowolona (1) A ja jestem pod wrażeniem profesjonalizmu obsługi administracyjnej i... Lilka
szybko i skutecznie (1) nie chcesz udawac, ze sie uczysz, jestes zdecydowany na szybki efekt przy... Malwina zycze kazdemu... (1) zycze kazdemu, aby spotkal takiego nauczyciela, jak Ania: pelna pomyslow,... Artur wreszcie sie ucze! (1) wreszcie szkola, ktora zamiast wydawac pieniadze na reklamy skupia sie na... Pawel bez pracy nie ma kolaczy (1) szybkie efekty w krotkim czasie, ale to intensywna praca na lekcji i full... ADRIAN Magda - opinia (1) Rewelacyjna szkoła językowa. Chodzi tam moje dziecko na kursy j.... Magda super, zostaje jeszcze na dlugo! (1) przypadkiem tutaj trafilam (tylko ta szkola jezykowa organizowala letni kurs... Ania Świetna szkoła językowa !!! Polecam! (1) Szkoła została mi polecona przez koleżankę, do dziś jestem jej wdzięczna ;)... Magda dziekuje:) (1) Aniu dziekuje za cierpliwosc, profesjonalizm, dobra motywacje, zdalam mature... malgosia Ja jako absolwentka. (1) Ukończyłam naukę angielskiego metodą callana w szkole Easy English. Myślę,... Marta polecam (1) wiem za co place i z lekcji na lekcje potrafie coraz wiecej. piotr Polecam! (1) Zakończyłam właśnie kurs językowy w szkole BEST. Jestem bardzo zadowolona z... Ania super (1) dzięki nim wreszcie zaczełam mówić! po angielsku oczywiście Ilona It is absolutely great place to learn foreign language (1) Witam! Uczęszczam do szkoły Ambit już od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona-... Kasia M. Warto tu przyjść! (1) Właśnie zakończyłem kurs języka angielskiego - i zastanawiam się czy nie... Maxi Szkoła jest super:) (1) Szkoła jest super Uczyłem się wcześniej w innych (tzw.... Świderek Filia na ul. Uphagena (1) Bardzo fajna atmosfera i dobry poziom - polecam Jacek Thank you ML (1) Kurs już za mną - pora na krótką ocenę - lektorka młoda, ale bardzo... Wykształciuch