Przyłączam się (1) Musze się zgodzić z Lilką co do oceny tej szkoły. Uczę się w Moose od 3... Snake brak profesjonalizmu!!!!!!!!!!! (1) niestety jestem bardzo rozczarowana, nie można nic załatwić w biurze Profi... kalina Świetna jakość nauczania za dobrą cenę (1) Chodzę do DLC już drugi rok. Po pierwszym zdałem CAE bez problemu, teraz pora... Michał Kosmecki
DLA MNIE BOMBA!!! (1) Z czystym sumieniem polecam kursy w tej szkole! Mała grupa, nauka w klimacie... Agano super (1) Szkoła rewelacja. Nauczyciel zawsze przygotowany na lekcje: realizuje... De.eM. Daria - opinia (1) Polaczenie dyscypliny, wysokiego poziomu, nauki i pracy z mila, bezstresowa... Daria Maciek - opinia (1) Chodziłem na zajęcia do Pani Asi i zdałem egzamin FC na A Jestem zadowolony... Maciek :) (1) poziom nauczania wysoki, bardzo przyjemna atmosfera. polecam mar Nie polecam (1) Nie polecam tej szkoły. Istnieja w Trójmieście lepsze. Żle mnie... lea ! (1) radzilabym zatrudniac przy telefonie bardziej kompetentne osoby. Przez taka... A SUPER (1) Spędziłam z Bestem prawie 8 lat - zaczynałam jeszcze w liceum a skończyłam... była kursantka Super nauczyciel (1) Super nativ speaker i zarówno właściciel szkoły. Ma do tego powołanie. Polecam Krzysztof Jest dobrze (1) Juz jestem po kilku spotkaniach w leo i naprawde rewelka. Widać konkretne,... ciupakabra Nie żałuję i polecam innym (1) Posłałem tam w ub. roku córkę na naukę angielskiego. Jest zachwycona.... aandy Bardzo miło (1) Zapisałem sie na kursik i jak na razie jest OK. Pozdrawiam wszystkich z grupy... Artur Super, polceam! (1) Profesjonalizm na wysokim poziomie!! Polecam. szaszlyk szkoła na 6! (1) świetna szkoła, warta polecenia Haneczka Super się zapowiada! (1) Super się zapowiada! Centrum LEO dopiero co powstało, ale mają super ofertę,... Dawid Janusz - opinia (1) Sposób w jaki prowadzone są lekcje dają gwarancje postępu w nauce... Janusz MG - opinia (1) Do tej szkoły trafiłam całkiem przypadkiem na kurs wakacyjny. W grupie było... MG