Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ NAJLEPSZA SZKOŁA W GDAŃSKU. (1) Od dwóch lat korzystam z wiedzy i umiejętności lektora tej szkoły. Poziom... gosia W nauczaniu w firmach kiepscy (1) W nauczaniu języka angielskiego w firmach szkoła jest naprawdę kiepska.... Ania SUPER! (1) SUPER LEKTORZY! MIŁA OBSŁUGA! Mihoo
Bardzo przyjemne lekcje. (1) Dzięki Agacie nadrobiłam zaległości w szkole, przygotowałam się do testów i... Julia W Sopocie tutaj najlepiej (1) w wakacje uczyłam się na kursie j. francuskiego. Było rewelacyjnie, bardzo... kursantka Polecam (1) Chciałbym polecić English Unlimited. Atmosfera lekcji jest naprawdę fajna,... Wojtek polecam (1) świetna metoda, idealna dla osób których może nudzić standardowy tryb nauki.... Dorota EXTRA SZKOŁA (1) Jest to najlepsza szkoła języka angielskiego !!!!POLECAM Ania super (1) Fajni nauczyciele. Ciekawie prowadzone lekcje. Nigdy nie jest nudno. Polecam Grzegorz mefiu - opinia (1) Dobra szkoła. Korzystałem w zesżłym roku i bardzo pozytywnie. Polecam. mefiu Świetny kurs za niewielkie pieniądze. (1) Uczestniczyłem w kursie organizowanym przez Panią Monikę. Zajęcia prowadzone... Jan świetna szkoła !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Uczestniczyłam w intensywnym kursie letnim - przez 3 tygodnie nauczyłam się... Natalia zdałam dzięki tej szkole certyfikat! (1) ~mam problemy z językami od kiedy pamiętam a dzięki profi lingua i ich... irenka77 tak sobie (1) coraz mniej lektorow, grup szkoleniowych Diana Kiepskie warunki (1) Uważam że szkoła ma naprawdę kiepskie warunki jeśli chodzi o lokal. Sale są... ja gorąco polecam (2) Po kursie maturalnym w szkole Windor dostałam na egzaminie 88% z pisemnego... Błaszczyk Ciekawe zajęcia dla dzieci (1) Dzięki temu, że zajęcia odbywają się w poszczególnych szkołach, nie musiałam... Malinowska Super zkoła supr ludzie (1) Uczestniczyłam w rocznym kursie języka norweskiego, grupa liczyła 7-8 osób... Agnieszka Egzamin gimnazjalny z j.angielskiego (2) 94% z Egzaminu Gimnazjalnego po 3 latach nauki (od podstaw) w Windsorze!... Ala POLECAM (1) Od 2 lat uczęszczam na kurs języka hiszpańskiego i z czystym sumieniem mogę... bea