poziom ostatnio spada (1) Musze stwierdzic ze poziom nauczania w filii na ul. Uphagena ostatnio bardzo... Kasia gorąco polecam! (2) w szkole empik ucze sie juz drugi rok i jestem na prawde zadowolona! widac ze... Miki Polecam (2) W empiku ucze się już kolejny rok i jestem bardzo zadowolona. Naukę... Magda
POLECAM! (1) Od 4 lat niezmiennie ucze sie j. angielskiego w WINDSOR CENTRUM JEZYKOWYM.... Barbara ku przestrodze (1) Zmaina siedziby bez zadnego aneksu do umowy. Zmiana siedziby w połowie... oszukany POLECAM!!!! (1) Uczę sie w szkole juz od 6mc,mam super lektorke i efekty juz widze!Nie... Kasia Kurs za granica (2) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z firma Siesta. Swietny kontakt(nie... Alicja Odradzam (2) Chodziłam 1 semestr na kurs hiszpańskiego i bardzo się zawiodłam, nie dość że... Agnieszka Nie polecam wymagającym (1) Chodziłam do wielu szkół językowych i ta ma najniższy poziom nauczania ze... Joanna lukasz - opinia (1) W WordPoweR naprawde czuję, że to uczeń jest najważniejszy. Zajęcia... lukasz Henryk K. - opinia (1) Brałem udzial w szkoleniu z komunikacji - bardzo pomysłowe, twórcze,... Henryk K. !! (1) Chodziłam do tej szkoły przy ul . Milskiego. Przez ok 4 lata , nie mam sie na... Anna kierownictwo zachowuje się nieetycznie (1) Uczęszczałem na kurs języka angielskiego, który (bez wcześniejszego... Michał Przyjemna nauka, kiepski adres (1) Powiem, szczerze,że nie sądziłam, że po tylu niewypałach w innych szkołach... m. SUPER!!!!!!!! (1) SUPER!!!!!!!! Kasia Amatorka... (1) Reklamę mają dobrą, ale delikatnie mówiąc się na nich zawiodłem - brak... edyta WINDSOR to szkola godna polecenia (1) Po kursie przygotowujacym do CAE w Windsorze, w czerwcu 2007r. zdalem ten... Antek WINDSOR to szkola godna polecenia. (1) Po kursie przygotowujacym do CAE w Windsorze, w czerwcu 2007 zdalem ten... Antek Bywało lepiej (2) Na początku było dobrze, ale teraz do już masówka - zdecydowanie za duże... MK Polecam wszystkim ambitnym (1) Kto chce się nauczyć języka lub przygotować do matury powinien zapisać się do... j