rm - opinia (1) Tempo nauki dostosowane do moich możliwości , mała grupa, oraz dogodne... rm yes - opinia (1) Kurs jest dopasowany do indywidualnych wymagań ucznia i jest bardzo dobrze... yes ania (1) W Październiku rozpoczęłam naukę języka włoskiego, jestem bardzo zadowolona,... ania
J. - opinia (1) Ja jesem po prostu zachwycona, bo posyłam do Notabene moje dziecko z wadą... J. Super nauczycielka angielskiego (1) Dzieki sympatycznej nauczcielce Agacie szybko przelamalem swoje opory przed... roki sehr gut:) (1) odebralam wyniki ZD i.....sehr gut! Wszystko bylo tak, jak Ania mowila, zero... Kasia Szczerze polecam! (1) Genialny pomysl na zajęcia dla mam z dziećmi - jestem zachwycona, córcia... Anna SUPER!!! (1) Polecam wszystkim, którzy nie znają języka, a na prawdę chcą się go nauczyć.... Ziut Najlepsza szkoła do jakiej chodziłam! (1) BC Studium to rewelacyjna szkoła językowa, fantastyczni lektorzy, świetnie... Pat IELTS (1) szukam chetne osoby do wspolnego zalozenia grupy w jednej z gdanskich szkol... aggaa Polecam!!! (1) Pozdrowienia dla Pani Sabiny Zadowolona kursantka :) angielski korepetycje (1) Chciałbym w miare szybko nauczyć się angielskiego. Pare lat wstecz sie... salu profesjonalne kursy (1) jako jedyna szkoła, BCJ ma w swojej ofercie kurs angielskiego dla spedytorów... q polecam (1) szkoła godna polecenia. solidni nauczyciele. ceny przestępne MW Szkoła dla każdego (1) fajna szkoła, fajni nauczyciele, niskie ceny :-) raj Moja ulubiona szkoła (1) Bardzo dobra szkoła i bardzo dobrzy nauczyciele Polecam wszystkim bardzo... Karol. C Zoe - opinia (1) Polecam każdemu:) uczą świetnie. W tym roku przygotowuję się z nimi do... Zoe SZKOŁA GODNA POLECENIA (1) Świetna szkoła, mili i kompetentni nauczyciele, świetna atmosfera, nauka w... zbigniew11111 szkoła godna polecenia (1) Super szkoła, chodzę dopiero od wrzesnia, ale bardzo mi się podoba, lektorzy... Piotr bardzo dobra szkoła ! (1) moim zdaniem to bardzo dobra szkoła! ucze sie już drugi rok i naprawdę jestem... Kasia