Dagmara - opinia (1) Uczęszczałem na kurs języka angielskiego, który został pzeniesiony z... Dagmara pierwsza klasa! (1) Fantastyczni lektorzy, przemila atmosfera. Byłam na poziomie zaawansowanym i... mała dobra szkoła (1) bardzo dużo się tam nauczyłam i dzięki tej szkole nie miałam kompletnie... emigrantka
Dzieciaki zadowolone (i nauczone) (2) Moje dzieciaki są zadowolone (i co najważniejsze widać po bardzo dobrych... Madzia gorąco polecam! (1) świetna szkoła, wysoki poziom i rzeczywiście widać efekty. Marta POLECAM (1) Nowa szkoła a wprost rewelacyjnie zorganizowana. Kompetentne lektorki.... Anna JEŚLI SIĘ ZASTANAWIASZ CZY DASZ RADĘ NAUCZYĆ SIĘ JĘZYKA TO LEO ROZWIEJE WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI (1) Do nauki języka angielskiego podchodziłam już nie pierwszy raz ale dopiero... Angelika thanks LEO (1) Szkoła na 5 z plusem. Kompetentne lektorki, zawsze przygotowane na zajęcia,... carrot'ka Rewelacja (1) Chodziłem do wielu szkół, ale od kilku lat czułem, że jestem cały czas na tym... Michał Świetna szkoła, świetna księgarnia (2) Atmosfera w Sieście jest miła i przyjazna, doskonały wybór książek w... hunka OK (1) Dopiero co skończyłem tą szkołę rewelacja polecam tam naprawdę się można... ZADOWOLONY Ewa - opinia (1) Chodzę na kurs inwidualny od dwóch lat do tej szkoły i jestem bardzo... Ewa Kaśka - opinia (1) Nie zgadzam się z wcześniejszymi negatywnymi opiniami. Nasza firma długo... Kaśka Polecam (1) Uczestniczyłam w kursie w zakładzie pracy i byłam bardzo zadowolona z poziomu... Anna Odradzam (2) To dziwna szkoła. W ciagu roku szkoła z dosłownie z godziny na godzinę... zen trzymać tak dalej! (1) Jako, że właśnie skończył się mój kurs, pora na kilka słów komentarza. Z... jarmułka wspaniała opieka (1) Wspaniała opieka, podejście z sercem!!! Ogromna cierpliwość pań. Niesamowite... mama i tata rewelacja! (1) Fantastyczne miejsce, do którego chce się wracac i z którego nie chce się... neptunka POLECAM (1) Szkołę polecam. Najpierw chodziłam na Zaspę, ale atmosfera tam ponująca mnie... Maja Pozytyw (1) Byłem uczestnikiem kursów organizowanych przez tą firmę i bylem bardzo... Eryk