MASAKRA. (3) Wcześniej chodziłem do empik school w Gdyni, byłem bardzo zadowolony!... Tomasz Dobra szkoła (1) Poszłam tam po zobaczeniu reklam i tak trochę nie do końca pewna tego, czy... Matylda Zdecydowanie polecam (2) Fantastyczna atmosfera,wysokie wymagania,native speakers działają... d.h
najlepsi (1) polecam britisha! jest super! dzieki nim wreszcie moge powiedziec, ze znam... tomekkkkk Xué sheng - opinia (1) Witam Wszystkich, z czystym sumieniem mogę polecić tą lektorkę. Bardzo... Xué sheng Polecam w 100% (1) Świetne studio językowe! Moje dziecko jest bardzo zadowolone i nareszcie... Patrycja Wygląda na porządną (3) Przemiła obsługa, lektorzy też wydają się być bardzo sprawni. Co do poziomu... urimat goraco polecam (1) Moje dziecko uczestniczy juz od roku w zajeciach,zawsze chetnie biegnie na... Kasia [help]Problem z dzialaniem strony (1) Witam serdecznie! Szukam i szukam i znalezc przyczyny nie moge... problem... GliseesBiat Polecam (1) Jestem w trakcie kursu w Speak Up i jestem bardzo zadowolona.Podoba mi się... ola Grzegorz - opinia (2) Raczej nazwałbym to samokształceniem kierowanym. Trzeba wiedzieć czego sie... Grzegorz super i polecam !!! (1) juz kolejny raz korzystamy z usług Play English i nadal jest poziom... VIP LAGUNA bardzo fajna szkola (1) polecam, lektor bardzo fajne wyklada, super obsługa, trochę gorzej z ludźmi... ja Jestem absolutnie na tak !!!!!!!!!!! (1) Szkoła dla wszystkich, dla małych i dużych, dla tych co się boją , że sobie... Klaudia młoda,ale dobra (1) Szkołę odkryłem przypadkowo, nie mają takich dużych możliwości z reklamą... Sebastian Dno w kółko odwołują zajęcia. (1) W zeszłym roku moja dziewczyna uczęszczała do tej pseudoszkoły w Gdyni.. W... kkk Polecam (1) W reszcie znalazłam szkołę dla siebie! Kurs BLS-doskonała metoda, zero... zadowolona Profciency (1) Do szkoły Proficiency trafiłam z polecenia koleżanki. Szkoła świetna! Ja... Ania Ś. spoko szkoła (1) ucze sie od roku jakiegos, no i w porownaniu z tym, jak "uczy" nas babka od... Kancelarya Nie polecam.Tylko kasa dla nich sie liczy! (1) W tamtym roku chcialam dolaczyc razem z mezem na wloski.Mimo iz pracowali 2... Esmeralda