angielski dla dzieci (1) Na zajęcia do Multi-Lingua w Pruszczu uczęszczał w zeszłym roku mój 11-sto... Kicia75 ASAP Gdańsk (1) Nowatorskie podejście do tematyki szkoleń językowych. Ogromne zaangażowanie... darekc fajna sprawa (1) chodziłam przez dwa lata na kurs i moge spokojne polecic wszystkim... meggi
Jedna z lepszych! (1) Ten rok szkolny to mój 3 rok nauki w szkole AMBIT na Obłużu. Jestem bardzo... piotr 35 Sol - opinia (1) Z tak beznadziejną obsługą to się już dawno nie spotkałam. Panie w... Sol alebabka - opinia (1) Pelen profesjonalizm w podejsciu do klienta, doswiadczeni lektorzy,... alebabka Kursant j.anglieskiego (1) Polecam, kadra na duży +, ceny także, bardzo ciekawe podejście do słuchaczy. micho Świetny poziom (1) Super szkoła, wysoki poziom nauczania, można się duoż nauczyć. Długo sie... SSS Polecam gorąco (1) Gorąco polecam szkołę Profi, naprawdę warto właśnie tam podszkolić się w... Tomek Byłam na kursie CAE (1) ...i egzamin zdałam na A!!!, p. Małgosia mnie strasznie męczyła, testy,... też Gosia rewelacja (1) Jestem baaardzo zadowlona z kursu w tej szkole jezykowej. Uczeszczalam do... sylka Sprostowanie (1) Wyjaśniam, że powyższa opinia od "Amatorki" Edyty jest złośliwą i... Res Primae Polecam!!! (1) Dołączam się do poniższej opini. Chodziłam na kurs języka norweskiego. Lektor... Aneta duński - 1 miesiąc (1) Szkoła bardzo elastyczna w organizowaniu zajęć. Mała grupa (4 osoby) jest z... Tomek dunski (1) z czystym sumieniem moge polecic :) elestyczne godz i terminy zajec, lektor... arek WARTO ! (1) Uczyłem się w kilku szkołach, w których lekcje były prowadzone metodą callana... K hm (1) atmosfera jest rewelacyjna....ale nie moge tego samego powiedziec o poziomie... miqa Godna polecenia (1) Naprawdę bardzo dobra szkoła, kameralna atmosfera. Doskonali wykładowcy... R. Polecam (1) Ucze się języka francuskiego od 2 lat na kursie indywidualnym. Jestem bardzo... Michał Polecam (1) Na zajęcia do Euroclubu w szkole na Jasieniu uczęszczał mój syn. Był z nich... Goska