polecam szkołę w Gdańsku Wrzeszczu (2) po pierwszym semestrze ze względów osobistych musiałam zrezygnować z nauki,... Aga Jak skutecznie zniechęcić klienta (1) O kursie dowiedziałem się z konkursu. Odpowiedziałem na pytanie i po paru... Marcin szybko, dobrze, sprawnie! (2) ja nie miałam takich problemów jak wymienia Pani powyżej, poszłam nauczyłam... Monia
Polecam! (1) Bardzo polecam panią Kasię. Chodzę na "konwersacje przy kawie" +... Masha Miła atmosfera (2) Miła atmosfera i w porządku lektor i przede wszystkim czuję, że coś wynoszę z... ugly Szkolenie dla firm i instytucji (1) Witam aktualnie podpisałem umowe z Globe jestem zadowolony z zajęc... anonim Najlepsza szkoła języków obcych w Sopocie (1) Mili nauczyciele, kompetentni i wymagający, ale w ten nienachalny sposób.... Splash brak zainteresowania klientem (1) chciałam się umówić na rozmowę z lektorem, nie skontaktowano się ze mną... Katarzyna POLECAM!!! Szkoła z klasa (2) Super szkoła, lektorzy,klimat, obsługa. W koncu znalazłam szkołe,w której... Me wszytsko ok (1) chodziłem na kurs intensywny w sierpniu. dla mnie bomba. mała grupa, fajny... Tom Wspaniałe podejście:) (1) Właśnie zapisałam moją Córkę na kolejny rok nauki. Wszystko, jak zawsze... Joanna Ciekawe zajęcia-polecam (1) Chodzę na indywidualne lekcje z angielskiego prawniczego-lektorka... Ola Spoko szkoła (1) Spoko szkoła Jerry super (1) Super pod każdym względem!!! Korzystają od kilku lat synowie:) Iwona S. PORZĄDNIE I SOLIDNIE (1) P O L E C A M, szkoła solidna i rzeczowa, lekcje się odbywają terminowo,... PRZEMEK Super szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły. Dzięki indywidualnemu podejściu do... Kasia SN aga - opinia (1) chodze do access juz od kilku lat, jest bardzo milo i przyjemnie, swietna... aga Polecam wszystkim (1) zdecydowanie mogę polecić wszystkim zainteresowanym kurs w tej szkole,... lola WARTO (1) Gorąco polecam naukę w TPN. Kadra świetna, opłata symboliczna (semestr... alwi Warto skorzystać z usług ;-) (1) Super szkoła, bardzo dobry lektor, przygotowany do każdych zajęć. W ciągu... S