Średnia opinia (1) Średnia opinia szkoły w osiedlu, jestem absolwentem, nauczyciele średni,... Absolwent Polecam (1) Mój syn kończy obecnie klasę 4. Bałam się. Ale okazało się, że dalismy radę.... mama Szkoła daje możliwości - kto chce, może je wykorzystać. (1) Miło wspominam te 7 lat. Szkoła nie tak dawno została odnowiona. Korytarze,... Lili
polecam (1) Polecam ta szkole,pomiewaz jest przyjazna dzieciom.opieka fachowa,nauczyciele... ... pozytywna (1) poziom nauczania b.dobry, bezpieczeństwo O.K. -kamery, trochę mało zajęć... monika Bardzo fajna szkoła ;) (2) Spędziłam w niej bardzo miło czas, poznawałam fantastycznych ludzi i... Pati ..... (2) Według mnie ta szkoła jest bardzo dobra. Są w niej kamery, nowe boisko i... Agnieszka uczennica - opinia (2) Tą szkołę plecam wszystkim! jestem jej absolwentką i zapamiętam ją na długo.... uczennica ŁÓŁ - opinia (4) Jestem absolwentem...Oprócz złego systemu wietrzenia klas to nic mi tem nie... ŁÓŁ ... - opinia (1) Jestem uczniem Gdańskiego Liceum Autonomicznego, które sąsiaduje z GASP. Moim... ... to naj gorsz szkoła (1) teraz w tej szkole dużo się zmieniło uczniowie się cały czas leją kultury nie... były uczeń z tamtego roku Super (1) Witam ! Jestem absolwentką 8 z 2006 roku. Od tego czasu pewnie trochę się... Karolina super szkola (1) I-sze Klasy 6-cio latków sa super. Swietnie zorganizowane, dobry poziom... Aleksandra świetna szkoła (1) szkoła bardzo fajna, dużo kólek zainteresowań dla maluchow,wykwalifikowany... marta Fajna (2) Szkoła świetna. Wspominam swoje najlepsza lata nauki właśnie z tej szkoły.... JA Miłe wspomnienia! (1) Aktualnie jestem uczennicą jednego z gdańskich gimnazjów. Poziom jest dosyć... O__o szkoła dla uczniów i rodziców (2) Nie wiem kto napisła poprzedni post, ja jednak mam zgoła odmienne... mama Omg (1) W tej szkole nie jest bezpiecznie,czysto itp,ale sposób nauczania jest spoko. Anonim Nic to ... (1) Nie mam nic do powiedzenia. Bez komentarza ! Ja potwierdzam poniższą opinie w 100% (2) pani dyrektor szkoły podstawowej wyżywa się na maluchach, małych bezbronnych... T.