Super!!!! (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły. Jestem zachwycony profesjonalizmem... Tata Andrzej Swietna szkola (1) Kocham ta szkole!!Bu$ka! Paulinus Natalia - opinia (1) Szkoła wspaniała, wiele wspo0mnień, super nauczyciele. Nie bez powodu... Natalia
Rafaello - opinia (1) Gorąco jako rodzic POLECAM!!! Rafaello festyn (1) czy ktos wie czy 18 czerwca ma byc jakis festyn? podobno miala to byc... tolkanr1@tlen.pl POWODZENIA (1) ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ..... KUBA macko - opinia (1) Sam kończyłem tą szkołę i jestem dumny, że właśnie do niej uczęszczałem.... macko Bardzo mile 3 lata.... (1) Chdzilam do tej szkoly przez 3 lata i musze przyznac ze szkola jest bardzo... Pattusia00 yo beka (1) chodze do tej szkoły od 6 lat bardzo mi sie podoba.chociasz nie które osoby... Przemek 6a 2006/2007 Kochana siedemnastka.. ;) (1) Szczeże mówiąc to o wiele bardziej podoba mi się siedemnastka niż... Monika =^;,^= osek - opinia (1) Chodzę tam (niedługo skończę) i muszę powiedzieć że u mnie w klasie są 3... osek mój syn złamał tam rączkę (1) pobili go i złamał Mama lalala (1) najlepsze co moze byc :P damian Rocznik 80 (1) Taaaa,Mocarska była super szczególnie jak rzucała kredą albo cyrklem.A była... Michał Niewarto (1) Mojim zdaniem niewarto chodzic do tej szkoly, ja zepsulam sobie kilka lat... Zuza mariusz - opinia (1) mało jest tak fajnych szkół mariusz Ta szkoła jest jedną z najgorszych jakie znam (1) Dzień dobry, jestem uczniem klasy podstawowej w tejże szkole. Zacznijmy od... Anonim WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ (1) SUPER SZKOŁA, KAMERALNA I BARDZO BEZPIECZNA.WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ GDZIE... KRZYSZTOF no nie jest tak żle (1) kiedyś chodziłam do tej szkoły,nauczyciele się pewnie nie zmienili od tamtej... dawna uczennica III Wojewódzki Przegląd Teatrów Szkolnych (1) W dniu 21 kwietnia byliśmy uczestnikami Przeglądu. Jesteśmy zachwyceni miłym... uczestnicy