Kochana siedemnastka.. ;) (1) Szczeże mówiąc to o wiele bardziej podoba mi się siedemnastka niż... Monika =^;,^= osek - opinia (1) Chodzę tam (niedługo skończę) i muszę powiedzieć że u mnie w klasie są 3... osek mój syn złamał tam rączkę (1) pobili go i złamał Mama
lalala (1) najlepsze co moze byc :P damian Rocznik 80 (1) Taaaa,Mocarska była super szczególnie jak rzucała kredą albo cyrklem.A była... Michał Niewarto (1) Mojim zdaniem niewarto chodzic do tej szkoly, ja zepsulam sobie kilka lat... Zuza mariusz - opinia (1) mało jest tak fajnych szkół mariusz Ta szkoła jest jedną z najgorszych jakie znam (1) Dzień dobry, jestem uczniem klasy podstawowej w tejże szkole. Zacznijmy od... Anonim WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ (1) SUPER SZKOŁA, KAMERALNA I BARDZO BEZPIECZNA.WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ GDZIE... KRZYSZTOF no nie jest tak żle (1) kiedyś chodziłam do tej szkoły,nauczyciele się pewnie nie zmienili od tamtej... dawna uczennica III Wojewódzki Przegląd Teatrów Szkolnych (1) W dniu 21 kwietnia byliśmy uczestnikami Przeglądu. Jesteśmy zachwyceni miłym... uczestnicy Daniel - opinia (1) POLECAM!!!!!!! XD Daniel Koniec 6 klasy (1) Chodzę do tej szkoły od 4 klasy i jestem bardzo zadowolona :) Nauczyciele... olciasmile Sentyment... (1) Szkole Podstawowa nr 24 ukonczylem w roku 1997. Wychowawca mojej klasy byl... Marcin Gryczko KOLL - opinia (1) NAUCZYCIELKA ZE SWIETLICY JESDNA TAKA JEST TYLKO NA SWIECIE WREDNA KOLL Ocena po latach (1) Szkoda że szkoła nie posiada własnej strony internetowej. W dzisiejszych... Antal djoaza - opinia (1) Jest ok djoaza Gratulacje (1) Serdecznie gratuluję zajęcia I miejsca w rankingu trójmiejskich szkół... Odessa okropna skola (1) poczucia bezpieczenstwa dla dziecka zero.na przerwach nauczyciele zajmuja... mama Iza - opinia (1) Mała szkoła z zangażowaną kadrą, trzymazającą poziom. Budynk ładny z... Iza