. najlepsza ^ (1) . ` 2 4 jest najlepsza . 6 ceee . . ` szkoda że tu nie mam... { 6 ceeee . } Sama niewiem (1) Nie wiem jak tam jest bo chodze tam tylko na kółko ale oceniłam na tyle ile... Only me Łukasz - opinia (1) nauczyciele niekiedy lekcewarza sobie zajecia na lekcji w-f Łukasz
W porządku (1) MOja dwójka dzieci uszczęszczała do tej szkoły i uważam, że jest bardzo... AAA tam jest super !! (1) sp 47 jest na prawde rewelacyjną podstawówką xD ma wspaniałych nauczycieli... peki Bardzo Dobra! (1) Moim zdaniem sokrates to najlepsza i najbezpieczniejsza szkoła w polsce! Kuba Do zainteresowanych "Ósemką" (1) Według mnie bardzo dobra szkoła. Mój syne jest bardzo zadowolony. P.s. Nie... Monika Nie zapomnę! (1) Uczyłam się w tej szkole aż 5 lat. Jestem bardzo zadowolone z tego co... Marta Pokojska sp15 (1) dosyć dobrzze wspominam tą szkole absolwentka a tak naprawde to fajna szkoła (1) KRYTYKOWAC łATWO, GORZEJ JAK TRZEBA COS ZROBIC. SZKOLA JEST TAKA JACY Są W... MISIA yhm... ?? xDD (1) Ta szkoŁA JesT suPEr ;))) Tera CO PrawDa iDe do CZwÓRki ALE Nigdy Nie... SiMka 6 D To jest dobra szkoła (1) Nasze dziecko jest aktualnie uczniem tej szkoły. Wysoko oceniamy... Wiesław Opinia Absolwentki (1) Ta szkola dała mi solidne podstawy, krąg szanowanych znajomych, a także... Małgosia Świetna szkoła!!! (1) Szkoła jest rewelacyjna, super po prostu! Poziom nauczania jest b.wysoki... Michał Fajna szkoła (1) Chodzę do tej szkoły. Lubie ją jest mala i przytulna. Troche jaks zkoła... Uczennica Absolwentka. - opinia (1) ta szkoła jest super. ! najlepsza szkoła na świcie ....będe z nią bardzo... Absolwentka. _________________000__________________ (1) _________________000__________________ syla ja - opinia (1) Chodziłem do tej szkoły i cieszę się, że mam to już za sobą. Zero... ja MAMA - opinia (1) pANIE WOŻNE MNIEJ KRZYCZEĆ NA NASZE DZIECI! BEZ WZGLEDU NA TO CZY KTÓRAŚ Z... MAMA SUPER (1) NAjlepsza szkoła w Trójmieście, Naprawdę warto - super nauczyciele, wysoki... Absolwent