Bardzo dobra szkoła . ;) (1) Moim zdaniem w szkole panuje bardzo dobra atmosfera. Nauczyciele są życzliwi... kaczka Bardzo miło wspominam (1) Bardzo miła atmosfera, szkoła mała ale za to bezpieczna, czysta. Według mnie... Absolwent bartek - opinia (1) Od miesiąca jest nowa dyrektorka i już widać zmiany na lepsze. bartek
kochana szkoło! (1) zawdzieczamy ci naprawde wiele. pokazałaś nam jak trzeba sie zachowywać kiedy... kompletnie nie teskniąca absolwe SP-15 (1) Kiedys chodzilo do tej szkoly moje starsze dziecko i naprawde bylo bez... Rodzic I to ma być szkoła katolicka ?! (1) Beznadziejna opieka pedagogiczna! Primo- niedopilnowane dzieci same wychodzą... zawiedziona mama Polecam! (1) Niedawno skończyłam tą szkołe i bardzo ją polecam. Nauczyciele są fajni jak... Uczennica2142 Szkola z klasa (1) Szkola na wysokim poziomie, jestesmy zadowoleni zarowno z poziomu jak i... makarowicz Wreszcie jakies argumenty xD (1) Wg mnie przesadzacie z krytyka tej szkoly a opinie z bezpodstawnymi niskimi... uczen Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła Katarzyna hmmm.... (1) Chodzilam do tej szkoly 7 lat bo to co sie w niej dzieje to koszmar ;/... Byla uczennieca świetna szkoła! (1) Ta szkoła mam na prawdę wiele plusów. Głównym z nich jest kadra. Przyjazna i... Wiesława :) (1) Stare śmieci :) parę lat temu byłam odwiedzić - wszystko po remoncie, nie do... alaninka Skarb w gdyni (1) Szkoła ta, ze względu na wiek i brak możliwości rozbudowy może nie ma... Joanna niby fajnie (1) skończyłam tą szkołe 2 lata temu , mieliśmy świetną ekipe i ogólnie dobrze... Oliwka .miłe wspomnienia (1) Chodziłysmy do SP 50 przez 6 lat i bardzo miło ją wspominamy ; ) jest... absolwentki rodzic - opinia (1) chełmska ósemka jest szkołą, którą polecam wszystkim rodzicom rejonu i z poza... rodzic Ha, ha... (1) Celem szkoły jest kształcenie i wychowanie człowieka odpowiedzialnego,... mama szkoła podtsawowa (1) Witam! Chcę zapisać dziecko do szkoły podstawowej w Gdańsku ( Oliwa,... Mikula z perspektywy czasu (1) Lat temu już sporo skończyłem tę szkołę była a i jak widze nadal jest super.... ks. jacek