Spuer szkoła :P (1) ------------------ Zuza super (1) To wspaniała szkoła, o bardzo wysokim poziomie nauczania, bezpieczna, ze... mama uczennicy tej szkoły Dzień otwarty (1) 8 marca wraz z moim dzieckiem wybraliśmy się na dzień otwarty tej szkoły. To... mama Kasi
Ola - opinia (1) Bardzo dobrze wspominam 50tkę, żadnego szoku nie przeżyłam jak poszłam do... Ola oko - opinia (1) szkoła kiepska nie osiaga żadnych wyników, nawet nie ma strony internetowej,... oko !!Uwaga!! (1) Szkoły nie polecam ponieważ: Jest dużo piachu na korytażu, Nauczycielom... Drass ... (1) Jestem uczennicą 6a(jak dziewczyna pode mną).Jest to naprawde kochana... Agata Karpińska . (1) Nasza szkoła jest fajna. Zalezy jaki uczen sie wypowiada.No nie powiem ze... Uczennica. ^^ Sprzedam książki! (1) Książki do matematyki,j.polskiego,biologii,fizyki,geografii i innych... pszczoła ;]] - opinia (1) skonczylam ta szkole rok temu . szkola ma malo kolek w porownaniu do... ;]] Nowa derektor,Nowi nauczyciele,lepsze nauczanie,lepsze wyposarzenie itd. (1) Tamte czasy takie były ok zgadzam się.Ale odkąd zmieniono panią dyrektor i... Uczennica m. - opinia (1) faktycznie za taką kasę mogliby zapewnić dzieciom lepsze warunki.... Klimat... m. Adam Jurkiewicz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła!!!! Adam Jurkiewicz = ]] (1) ehh . . . w 47 bYło z****iście . Spędziłam tam calutkie 6 lat i naprawdę nie... chillin extra (1) szkoła 57 dla mnie to rewelacja bardzo dobrze wspominam nauczycieli... norman Po trzydziestu dziewięciu latach (1) Minęło prawie czterdzieści lat. Były inne szkoły, inne uczelnie,ale zadnej... Jacek Kochana Szkółka.! <33333 (1) Jestem uczennicą klasy 6a. Powiem ,że szkoła jest wspaniała... A tak o... Magdalena Badziąg Szkoła godna polecenia (1) Bardzo dobra podstawówka! Nauczyciele dobrzy, obiekt w porządku. Jest... pan Jan Bardzo dobra szkoła . ;) (1) Moim zdaniem w szkole panuje bardzo dobra atmosfera. Nauczyciele są życzliwi... kaczka Bardzo miło wspominam (1) Bardzo miła atmosfera, szkoła mała ale za to bezpieczna, czysta. Według mnie... Absolwent