Bardzo fajnie (1) Super szkoła. :)) Ktoś. martyna - opinia (1) ja byłam uczennica klasy 6b w tym roku odeszłam bo ide do gimnazjum ale tak... martyna brak zaangażowania (1) zgadzam się w zupełności z ta osobą która wyraziła negatywną opinię o tej... rodzice
Takiej szkoły szukaliśmy... (1) i znaleźliśmy.Polecam z czystym sumieniem. Nasze dziecko uwielbia tu chodzić... rodzice Super .! ; D (1) Najlepsza szkoła, nie zamieniłabym ją na inną, chociaż niektóre nauczycielki... AlCiia Szkoła zmienila siedzibę ;-)) (1) Polecam tę szkołę, gdyz w końcu wysoki poziom nauczania znalazł porzadną... Zadowolona Młoda mami POZIOM NAUCZANIA (1) Moja córka ukończyła tę szkołę w roku szkolnym 2005/2006 otrzymując... Jolanta Rozstanie .. (1) Rozstałam się z 6D w 2008 roku .placze ;( tajemnicza mama byłych uczniów - opinia (1) Mamo byłej uczennicy! To zupełnie normalne, że w gimnazjum oceny są niższe.... mama byłych uczniów Ocena (1) Jest spokojnie miło i wesoło, nie wiem czemu ten ktos podemną tak ocenia te... ---- Alicja Paprzycka - opinia (1) Przez cały rok szkolny dziecko miało do nauczenia się 1 wiersz na pamięć,... Alicja Paprzycka Nie Wiadomo Kto To Jest - opinia (1) Uważam,że Szkoła Podstawowa nr 86 jest nie najlepszym środkiem nauki dla dzieci. Nie Wiadomo Kto To Jest OPINIA (1) MÓJ SYNEK UCZĘSZCZA DO SZKOŁY.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.SZKOŁA OFERUJE DUŻO... ANIA ok (1) fajna szkoła bo do niej chodze ale gupie mundurki nat Poziom nauczania języków (1) Jeżeli ktoś twierdzi, że poziom nauczania języków jest niski - niech... matka dwójki uczniów pierwsza klasa gimnazjum - ukończona (1) Jestem rodzicem ucznia, które właśnie jest po pierwszym roku gimnazjum.... mocno zawiedziony rodzic Ehhh . (1) Ehh ta szkoła nie nalezy do najlepszych . Łazienki są ochydne . Stare i... Unforessen__xdd Szkoła ok. (1) Niestety nie zgodzę się z opiniami na temat poziiomu nauczania,moje dziecko... mama byłej uczennicy JEST OK (1) JA JESTEM ZADOWOLONY I SZKOŁĘ OCENIAM BARDZO DOBRZE. WYSOKI POZIOM, CO WIDAĆ... rodzic Super szkoła (1) Wysoki poziom języka angielskiego, super nauczyciele, moje dziecko jest... rodzic ucznia klasy II