Super! (1) Codziłem - polecam! Pozdrawiam całe grono (może mnie jeszcze ktoś pamięta).... Steven Szkoła jest znakomita (1) Polecam Tę szkołę. Nauczyciele są przyjaźni dziecku, jest zapewnione... mama dziecka Gorąco polecam!!! (1) Szkoła jest idealna pod każdym względem. Odchodzę z niej w tym roku i bardzo... bardzo zadowolony uczeń
mama - opinia (1) rozumiem, że początki są trudne, ale szkoła działa już blisko 2 latA! W... mama rodzic - opinia (1) Mundurki-nieporozumienie ! Niczego nie zapewniają, poza kolejnym wydatkiem... rodzic Opinia własna (1) Szkoła Bardzo dobra poziom nauczania też dość wysoki zależy od nauczyciel bo... Klaudia Joanna Dobry pomysł - złe wykonanie (1) Pomysł na naprawdę wykładowy angielski jest super - i naprawde jest ten... i rodzic i nauczyciel Dziwią mnie niektóre uwagi (1) Jestem absolwentem tej szkoły, teraz chodzą tam moje dzieci. Uwagi typu... ojciec Super szkoła (1) Szkoła z samego wyglądu zachęca do siebie. Poziom nauczania dość wysoki,... absolwentka SZKODA (1) Szkoda.. że już skończyłam tą szkołe.. najlepsze lata mojego zycia.... absolwent Super (1) Jest ok, chodzę do tej szkoły już 4 lata i bardzo mi się podoba :) uczenic Fajna szkoła (1) Miła atmosfera,bezpieczeństwo,nauczyciele nie wszysce fajni...Siostra... ;) mama - opinia (1) Miła kameralna szkoła mama Stosunek do ucznia (1) Nie wiem jak wygląda wyposażenie szkoły i bezpieczeństwo (mimo dni otwartych... Krystyna zerówka (1) Szkoła jest dostosowana do nauki zerówkowiczów, posiada osobne wejście, także... asikak Rewelacja (1) Wspaniała atmosfera, nauczyciele zaangażowani, wymagający, ale przyjaźni i... krzysiek ogólne rozczarowanie!! (1) jak w nagłówku... rozczarowana matka szkoła (1) Szkoła Jest Fajna polecam lecz połączenie z gim niejest dobrym rozwiazaniem... Mleko polecam!!!! (1) bardzo dobra szkoła,wysoki poziom nauczania. sylwia Bartosz - opinia (1) Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i... Bartosz