Klimatyczna! (1) W tej szkole panuje niepowtarzalny klimat! Lecz nie tylko to się składa na... R. koneksje (1) ....Szkoła schodzi na psy, brak toalety dla chłopców na 2 piętrze, remont... Życzliwy Ola Ł. - opinia (1) Uczę się w tej szkole 6 lat i jestem z niej zadowolana ;D Ola Ł.
SUPER SZKOŁA (1) POLECAM TĘ SZKOŁE WSZYSTKIM KTÓRZY CHCĄ SIĘ CZEGOŚ PORZĄDNIE NAUCZYĆ.... Jusia świetna szkoła (2) Moje dziecko w zeszłym roku skończyło tę szkołę, przez 6 lat nauki miało... Natasza K. wspaniała szkoła (1) Dawno nie widziałam by tak wiele działo się w tym miejscu. Szkoła na medal.... Lilith ... (1) Wielki halas i bezradni nauczyciele to w tej szkole nigdy sie nie zmieni K ;] (1) Sp 23 Jest bardzo fajną szkołą przyjazną dla osób z trudnosciami w nauce.... PaTTka SZKOŁA PRZYJAZNA DZIECKU I RODZICOM (1) Polecam w 100% szkołe!Obcnie szkoła ogłasza nabór dzieci do klas pierwszych w... Monika ;) (1) To jest najlepsza szkoła na pomorzu ;) sam tam chodziłem i nie mam zastrzeżeń xD Mati Wspaniała szkoła. (1) Uważam,że szkołę naprawdę warto polecić przede wszystkim ze względu na... Mama Szkółka (1) Bardzo mi się w tej szkole podobało szkoda że musiałem wyprowadzić się ale... J.M Marta-Uczennica (1) Jestem uczennicą klasy 5b .Twierdze że moja szkoła jest bardzo fajna. Jest... Marta Myszko opinia (1) Właśnie kończę naukę w tej szkole. Do szkoły uczęszczam już 7 lat i zawsze... Madziken żal (1) Mogliby zadbać o wygląd i wyposażenie uczeń POlecam (1) Szkoła Jest bardzo bezpieczna i Przyjazna . Nauczyciele są Bardzo fajni... Ania A. Super szkoła!! (1) Polecam wszystkim naukę w tej szkole. pracują tu wspaniali nauczyciele,na... Łukasz Nie narzekam (1) Nie narzekam. Wszystko jest, co miało być, budynek ładnie zadbany, poziom... Rodzic rodzic - opinia (1) Szkoła jest dobra, nauczyciele przyjaźni dla uczniów i rodziców, chętnie... rodzic Jestem rodzicem, mogłoby być lepiej - pani pedagog to pomyłka ! (2) Nie mam zastrzeżeń do poziomu nauki, spotkałam samych świetnych nauczycieli,... Rodzic