Bardzo fajna szkoła (1) Jestem już w szóstej klasie tej szkoły i bardzo ją lubię. Nauczyciele są... Pozytywnie Szkoła , której nie polecam ! (1) W roku 2005 skończyłam tą szkołę.Były to lata horroru!Od klasy 1-3 miałam... Aboslwentka SSP nr 1 (1) Bardzo dobra szkoła, a przede wszystkim przyjazna dla uczniów (co jest... Free
(cz.2.) (1) (cd) Byłam w szkole w zwiazku z tą sprawą i spotkałam owe indywiduum. Nadal... rozczarowana Chamstwo, brak kultury...ot i wizytówka... (1) ...którą szkoła nr 92 wystawiła sobie sama. Przysłali do mojego domu... rozczarowana Każda szkoła ma jakieś zalety i wady (1) Zaletą szkoły jest przyjazne podejście do uczniów,angażowanie uczniów i... rodzic gimnazjalisty ; DD (1) nawet ok, chociaż i tak nie najlepiej ; DD . Miśkaa ; P dziura (1) 45 to taka dziurka zapyziała. Dość nieciekawy background mają uczniowie w... Dziudziu POLCAM !!! (1) Rodzice Rewelacja!!!! (1) Wystarczy poczytać wszystkie opinie i juz wiadomo co to za szkoła! Daje duże... doma Krzysztof 35 - opinia (1) Szkoła o bardzo wysokim poziomie. Czysta, elegancka i bezpieczna. Krzysztof 35 bARDZO DOBRA SZKOłA. (1) SP 27 uważam za rewelacyjną szkołę. Jestem uczennicą gimnazjum. Śmiało mogę... Polly-ann Naprawde dobra szkoła (1) Kiedyś ja chodziłem do tej szkoły - teraz chodzi moje dziecko... :) Szkoła... Osa AZ SIE LEZKA KRECI ZA NAUCZYCIELAMI ;-) DYREKCJA I TYM BUDYNKIEM.. (1) a nawet nie za budynkiem ale ta cala atmosfera ktora powala i z tego co wiem... Krzysiek Soński fajna szkoła (1) szkoła ma duże wyposażenie i są głośne dyskoteki to mi się... manson Super szkoła (1) Super szkoła Ja Ta szkoła jest spoko!! (1) Jak dla mnie to ta szkoła jest bardzo spoko!!. Dzięki niej oraz za pomocą... Natalia Kruszka Rewelacja !! (1) Super Rewelacja!!! Polecam wszystkim!!! mama Super szkoła! (1) Chodzę do tej szkoły 5 rok...i uważam że mama dobrze zrobiła zapisując mnie... Uczennica;) Co my o tym sądzimy (1) Jesteśmy uczennicami tej szkoły. Chodzimy do klasy 6E. Naszą wychowawczynią... Monka i Ola z 6E