Mama Franka - opinia (2) Naprawdę nie mogliśmy wybrać lepszej szkoły dla syna. Szkoła jest mała ,... Mama Franka Ola - opinia (1) mam bardzo złe wrażenia jeśli chodzi o tą szkołę. Kontakt z nauczycielem... Ola Krysta - opinia (1) Wyjątkowa Placówka Edukacyjna, w której dba się o wszechstronny rozwój,... Krysta
Krys'a&Jac'k - opinia (1) Naszym zdaniem to absolutnie najlepsza Szkoła. Nauczyciele są niezwykli,... Krys'a&Jac'k Rodzic - opinia (1) Metoda Montessori oraz zaangażowanie nauczycieli - fantastyczne. Placówka... Rodzic Daniela - opinia (1) Szkola, gdzie dzieci sie rozwijaja , sa zaopiekowane i bezpieczne. Daniela Natalia - opinia (1) Super szkoła Prawidłowe chrześcijańskie wartości Zawsze jest kontakt z... Natalia Rodzic 2 córek - opinia (1) Przedszkole jest drogie i stara się tworzyć elitarne wrażenie, ale nie... Rodzic 2 córek Sandra - opinia (1) Synowie uczęszczają chętnie do przedszkola. Miła atmosfera i uważność na... Sandra Kaja - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę tę szkołę polecić, chodzi tu dwójka naszych dzieci,... Kaja Kuba - opinia (1) Praca wychowawców i opiekunów jest bardzo zauważalna w zachowaniu dziecka.... Kuba Halina - opinia (1) Najlepsza placówka w Trójmieście!!!:) Cudowna kadra z poświęceniem,... Halina Pat - opinia (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły od samego początku i od samego początku... Pat Maria - opinia (1) Nasza najmłodsza córka, objęta edukacją we Fregacie , lubi swoją szkołę i z... Maria Krzysztof - opinia (1) Kierując się zasadą, że zadowolone dziecko - zadowolony rodzic mogę spokojnie... Krzysztof Michał - opinia (1) Serdecznie polecamy. Największą pochwałą dla przedszkola jest zadowolenie... Michał Wiola - opinia (1) Szkoła bardzo przyjazna zarówno dla dzieci, jak i rodziców - odpowiada na... Wiola Sandra - opinia (1) Przekochane Panie, szanują dzieci, nie unoszą głosu, przytulają dzieci kiedy... Sandra Anna - opinia (1) Chrześcijańska Szkoła Montessori nr 2 to miejsce, w którym moje dziecko czuje... Anna M. - opinia (1) Świetne miejsce dla moich dzieci. Zaangażowani nauczyciele, bardzo pomocni i... M.