Natalia - opinia (1) Super szkoła Prawidłowe chrześcijańskie wartości Zawsze jest kontakt z... Natalia Rodzic 2 córek - opinia (1) Przedszkole jest drogie i stara się tworzyć elitarne wrażenie, ale nie... Rodzic 2 córek Sandra - opinia (1) Synowie uczęszczają chętnie do przedszkola. Miła atmosfera i uważność na... Sandra
Kaja - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę tę szkołę polecić, chodzi tu dwójka naszych dzieci,... Kaja Kuba - opinia (1) Praca wychowawców i opiekunów jest bardzo zauważalna w zachowaniu dziecka.... Kuba Halina - opinia (1) Najlepsza placówka w Trójmieście!!!:) Cudowna kadra z poświęceniem,... Halina Pat - opinia (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły od samego początku i od samego początku... Pat Maria - opinia (1) Nasza najmłodsza córka, objęta edukacją we Fregacie , lubi swoją szkołę i z... Maria Krzysztof - opinia (1) Kierując się zasadą, że zadowolone dziecko - zadowolony rodzic mogę spokojnie... Krzysztof Michał - opinia (1) Serdecznie polecamy. Największą pochwałą dla przedszkola jest zadowolenie... Michał Wiola - opinia (1) Szkoła bardzo przyjazna zarówno dla dzieci, jak i rodziców - odpowiada na... Wiola Sandra - opinia (1) Przekochane Panie, szanują dzieci, nie unoszą głosu, przytulają dzieci kiedy... Sandra Anna - opinia (1) Chrześcijańska Szkoła Montessori nr 2 to miejsce, w którym moje dziecko czuje... Anna M. - opinia (1) Świetne miejsce dla moich dzieci. Zaangażowani nauczyciele, bardzo pomocni i... M. Anonim - opinia (1) Beznadziejna szkoła, wszystko zrzucone na rodziców. Wielkie wymagania, którym... Anonim Halina - opinia (1) Szkoła przyjazna dzieciom i rodzicom, nastawiona na współpracę. Nauczyciele... Halina Elżbieta - opinia (1) Córka od 8 lat w szkole podstawowej. Szkoła bardzo przyjazna, stawiajająca na... Elżbieta Kasia - opinia (1) Szkoła dla osób ceniących kameralne, ciche środowisko. Dzieci są w niej... Kasia Katarzyna - opinia (1) Kompetentna kadra nauczycielska ze świetnym podejściem do dzieci. Szkoła... Katarzyna Justyna - opinia (1) Mój Syn dopiero w tej Szkole znalazł swoje miejsce i akceptację. Uwielbia... Justyna