Katarzyna - opinia (1) Oceniam szkołę na "6" nie tylko jako mama uczennicy, ale również jako... Katarzyna myszka2 - opinia (1) Szczerze mówiąc szkoła imponuje mi bardzo tym, że podejmuje wiele inicjatyw w... myszka2 weteranka - opinia (1) Szkoła, do której chodzę to miejsce, które tworzą życzliwi ludzie. To osoby... weteranka
Jacek - opinia (1) szkoła godna polecenia, dzieci zaopiekowane, współpraca z rodzicami super,... Jacek Wojtek - opinia (1) To szkoła z bardzo dobra świadomą kadra, która ciagle się doskonali i podnosi... Wojtek Wojtek - opinia (1) To świetne miejsce dla najmłodszych. Wojtek Justyna - opinia (2) Nie będę wypowiadała się od nośnie nauczycieli temat rzeka. Pozytywną osoba... Justyna Szymon - opinia (1) Dołączam do grona zadowolonych rodziców, a dzieci z pewnością też do wielu... Szymon Sadi - opinia (2) O Ekologu, pozytywnie można wiele pisać. Wysoki poziom nauczania, super... Sadi Mama siódmoklasity - opinia (2) Wybierając ponownie szkołę dla mojego dziecka wybrałabym tę. Szkola proponuje... Mama siódmoklasity WK - opinia (3) Ekolog to szkoła wyjątkowa, nietuzinkowa - nie dla wszystkich. Stąd może... WK Marek - opinia (1) Najlepsze podejście do filozofii Montessori, otwartość i pomoc na każdym kroku. Marek Adam - opinia (1) Szkoła zbudowana z marzeń. Tak. To nie pustosłowie. Bo to chyba ta specjalna... Adam Nk - opinia (1) Super! Szkoła jest świetnie prowadzona. Uczniowie zadowoleni, a to... Nk A.D. - opinia (1) Do szkoły uczęszczała dwójka moich dzieci . Córka została zarażona pasją... A.D. Mama - opinia (1) Zero przygotowania pedagogicznego, Kadra słaba, zasady jak w wojsku. Brak... Mama Anna - opinia (1) Ta szkoła to tragedia. Zabrałam dziecko jakiś czas temu, zrobiło to też wielu... Anna Rodzic - opinia (2) Szkoła wyglądała zupełnie inaczej przed pandemią, były zajęcia pozalekcyjne... Rodzic Angelika - opinia (1) Zaczynaliśmy od przedszkola, teraz córeczka chodzi do 5-tej klasy szkoły... Angelika Zwykły Rodzic - opinia (1) Szkoła ma fajny klimat. Fajni nauczyciele. Przytulnie. Trochę za liczne... Zwykły Rodzic