Ania - opinia (1) Wspaniałe miejsce, do którego moje Dzieci chodzą z wielką radością. Nauka nie... Ania Marek K - opinia (1) świetne miejsce, doświadczona kadra. Doceniam pracę nauczycieli. Bardzo polecam Marek K Olga - opinia (1) Wspaniałe miejsce do rozwoju dziecka . Polecam Olga
Ela - opinia (1) Od 9 lat moje dziecko uczęszcza do tej placówki. To mówi samo za siebie. To... Ela Tata - opinia (1) Moje dzieci (2) są w 'naszej' szkole od początku i nie planujemy jej... Tata Beata - opinia (1) Wspaniała szkoła, moja còrka bardzo zadowolona, chętnie chodzi. Ostatnio... Beata Kasia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła która nie tylko uczy ale wychowuje. Dzieci są w niej... Kasia Aaa - opinia (1) Cudowne miejsce! Profesjonalna kadra, piękne wnętrza, gdzie aż samemu... Aaa Mac - opinia (1) Polecam placówkę, super nauczyciele Mac Marta - opinia (1) Szkoła z tradycją i świetnymi nauczycielami Marta Celka - opinia (1) Świetna atmosfera. Dzieci uwielbiają chodzić na zajęcia. Celka Rodzice Ucznia Sp 70 - opinia (2) Beznadziejna szkoła. Podejście nauczycieli i dyrektora pozostawia wiele do... Rodzice Ucznia Sp 70 Gabor2010 - opinia (1) Wspaniali nauczyciele, którzy prowadzą ciekawe i wartościowe zajęcia. Nie... Gabor2010 Katarzyna - opinia (1) Oceniam szkołę na "6" nie tylko jako mama uczennicy, ale również jako... Katarzyna myszka2 - opinia (1) Szczerze mówiąc szkoła imponuje mi bardzo tym, że podejmuje wiele inicjatyw w... myszka2 weteranka - opinia (1) Szkoła, do której chodzę to miejsce, które tworzą życzliwi ludzie. To osoby... weteranka Jacek - opinia (1) szkoła godna polecenia, dzieci zaopiekowane, współpraca z rodzicami super,... Jacek Wojtek - opinia (1) To szkoła z bardzo dobra świadomą kadra, która ciagle się doskonali i podnosi... Wojtek Wojtek - opinia (1) To świetne miejsce dla najmłodszych. Wojtek Justyna - opinia (2) Nie będę wypowiadała się od nośnie nauczycieli temat rzeka. Pozytywną osoba... Justyna