teresa debowska - opinia (1) Super klimatyczna szkoła ,zachęcam do poznania warunków i zapisów. teresa debowska horsham - opinia (2) Polecam, widać pracę nauczycieli. Nie ma lepszej w okolicy. horsham Wściekły rodzic - opinia (1) Najgorsza szkoła podstawowa w Gdańsku, dzieci podzielone na dwie grupy, część... Wściekły rodzic
Ania - opinia (1) Zajęcia informatyczne to świetna opcja. Mam to na miejscu w szkole, a... Ania Jakub - opinia (1) Okropna szkoła w której prawa i dobro uczniów są na ostatnim miejscu Jakub Daria - opinia (1) Czytałam opinie i wybrałam tak dla córki tą szkołę. Przekonało mnie też to że... Daria Lechu - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole i szkoła podstawowa. Jesteśmy bardzo zadowoleni -... Lechu Stine Pedersen - opinia (1) I can not recommend Sopockie Montessori Toddler Group warmly enough. The... Stine Pedersen Uczen 2020 - opinia (1) Szkoła jak szkoła. Największa wadą tej szkoły są nauczyciele, którzy nie... Uczen 2020 Monia - opinia (1) polecam i to bardzo! Szkoła jest super Monia Sara - opinia (1) Nie polecam, szkoła przeludniona, lekcje na stołówce i korytarzach,... Sara Kinga - opinia (1) Nie byłam przekonana o prywatnej szkoły, ale po którejś pozytywnej opinii... Kinga Mama ucznia - opinia (2) Ta szkoła to jakiś żart . Pani dyrektor to Pani od muzyki . Wice to Pani... Mama ucznia Wdzięczna - opinia (1) Świetna szkola, empatyczni nauczyciele. Poziom nauczania bardzo wysoki,... Wdzięczna Ania - opinia (1) Wspaniała okolica, miejsce przyjazne dzieciom :) Ania Mati - opinia (1) Szkoła prywatna to bardzo dobry wybór, Te Vizja stanęła na wysokości zadania... Mati rodzic - opinia (3) Poziom nauczania szkoły pozostawia wiele do życzenia...Egzamin... rodzic Prawda - opinia (1) Szkoła jak szkoła- budynek stary, nauczyciele no orły to to nie są. Jeśli... Prawda Ktoś - opinia (1) Naprawdę nie polecam, badziew i to jeszcze raz badziew Ktoś Rodzic - opinia (1) No niestety szkoła stała się zbyt popularna, a dyro przyjmuje każdą ilość... Rodzic