Sylwia - opinia (1) Szkoła, w której korzysta się z najnowszej wiedzy dotyczącej neurodydaktyki,... Sylwia piotrs - opinia (1) super szkoła - dziewczyny nie mogą się doczekać powrotu po dniach wolnych piotrs Anonimowy - opinia (1) Ta szkoła to tragedia! Większość nauczycieli ma dzieci w nosie (nawet nie... Anonimowy
Justyna - opinia (1) Fantastyczna kadra, która tworzy tę szkołę.Wspaniałe podejście do... Justyna Elena - opinia (1) Zawszy polecam ADE synek zadowolony i chętnie chodzi do szkoły i nie może... Elena A - opinia (1) Wspaniali nauczyciele sprawiają, że uczeń ma ochotę uczestniczyć w zajęciach... A Aneta Błaszkowska - opinia (1) Naprawdę szkoła podąża za uczniem fantastyczna kadra Aneta Błaszkowska Mama - opinia (1) Świetna kadra, super podejście do ucznia a dziecko zadowolone chętnie chodzi... Mama Mateusz Antoni - opinia (1) Nowocześnie prowadzona szkoła. Dużo zajęć dodatkowych, których nie ma w... Mateusz Antoni Klara - opinia (1) Porównywałam kilka szkół w okolicy i dobrze się stało, że wybrałam Te Vizje,... Klara Uczeń - opinia (1) Ta szkoła to jakaś kpina, nauczyciele nie potrafią wytłumaczyć uczniowi jakie... Uczeń Rodzic - opinia (2) Szkoła o bardzo wysokim poziomie nauczania. Przyjazna dzieciom. Kadra... Rodzic Mama Jakuba - opinia (1) Mój syn uczeszczał do szkoły ekologicznej. Zarówno on, jak i ja jesteśmy... Mama Jakuba Absolwentka - opinia (1) Jestem absolwentką tej szkoły i mam o niej jak najlepsze zdanie. Nauczyciele... Absolwentka Mama czwartoklasistki - opinia (1) Córka uwielbia swoją szkołę, rozwija się na miarę swoich, wysokich... Mama czwartoklasistki Mama dama - opinia (1) Szkoła lekko zalatuje sektą. Aż strach mieć na jakiś temat mniej katolickie... Mama dama Milenka - opinia (1) Zapisaliśmy córkę do szkoły podstawowej i już po pierwszym roku żałowaliśmy,... Milenka Mama Piotra - opinia (1) Jestem mamą, której syn skończył tę szkołę. To tutaj zaraził się dzięki... Mama Piotra A.Neyman - opinia (1) Kameralna szkoła z bardzo dobrą kadrą. Nauczyciele zaangażowani, otwarci,... A.Neyman Odradzam - opinia (2) Ta szkoła to jakaś kompletna pomyłka i wyciąganie pieniędzy. Niewiele daje w... Odradzam