zibi - opinia (1) Koszmar! Brak planu, brak pomysłu na szkołę, brak zarządzania. Dramat zibi obserwator - opinia (1) Szkoła była rewelacyjna do czasu, gdy poprzednia Pani dyrektor odeszła na... obserwator Rodzic - opinia (1) Najlepsza szkoła i przedszkole. Indywidualne podejście do ucznia. Moje dzieci... Rodzic
M - opinia (1) W szkole są dodatkowe ciekawe zajęcia. Są bezpłatne zajęcia w ferie i wakacje... M malgosia - opinia (1) nowoczesne i bezpieczne miejsce,gdzie dzieci są najważniejsze , tak powinno... malgosia Rg - opinia (1) Szkoła nieprzyjazna NGO - myślą tylko o sobie Rg Monika - opinia (1) Pani Ania Tarasiewicz i Małogsia Onasch, sprawiają, że dzieci rozkwitają! Ich... Monika matka - opinia (1) Najlepsza publiczna szkola podstawowa w Gdansku. matka Merkuriusz - opinia (3) Z tymi pochwałami to bym nie przesadzał .... Szkoła nie ma... Merkuriusz Joga - opinia (1) Bardzo przyjazna i godna polecenia szkoła. Dobry poziom nauczania, szeroki... Joga Mama (2) Szkoła jest trochę lepiej od Publicznych, ale nie kosztuje tyle. Dużo... Mama Jakość nieadekwatna do ceny (2) Niestety z roku na rok poziom w szkole spada, a wydatki (czesne, opłaty za... Paweł variag - opinia (1) Fajna mała szkoła z bardzo dobrymi, rozsądnymi i przyjaznymi dzieciom... variag Mija - opinia (1) Polecam. Szkoła bezpłatna. Wykfalifikowana kadra, indywidualne podejście do... Mija Jolanta - opinia (1) Nauka w tym przedszkolu dla mojego dziecka jest po prostu świetna. W bardzo... Jolanta Czytelnik - opinia (1) Świetna szkoła! Angielski na bardzo wysokim poziomie, rewelacyjne panie od... Czytelnik system oceniania (4) Szkoła ma bardzo wysoki poziom nauczania , a system oceniania jest zły - z... Grażyna zadowolonamama - opinia (1) Bardzo dobre miejsce, fachowa kadra, ciekawa oferta edukacyjna. zadowolonamama marianna032 - opinia (1) Program realizowany od A do Z na odpowiednim poziomie i nawet nie... marianna032 Uczeń - opinia (1) Chodzę do tej szkoły i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że mi się podoba.... Uczeń