R - opinia (1) Kocham Szkółę Podstawową Lokomotywa! Moja 3 dzieci tam kwitnie, pod okiem... R Janusz - opinia (1) Szkoła o bardzo wysokim poziomie nauczania, niestety nauczyciele wpisują... Janusz Jacek - opinia (1) Nie polecam tej szkoły. Dzieci nie maja zaufania do nauczycieli, nie maja... Jacek
Wanda - opinia (1) Uważam jako matka zerówkowicza, że w tej szkole dba się o dziecko, pielęgnuje... Wanda Źle się dzieje!!! (7) Proszę sprawdzić ile ta szkola szuka nauczycieli... wczoraj widziałam, że... Poirytowani rodzice Mama - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że moje córki mają szansę uczęszczać do tej szkoły.... Mama Rodzic - opinia (1) Świetna szkoła. Nauczycielki z troską podchodzą do każdej uczennicy,... Rodzic Nie polecam (5) Córka ukończyła GASP i GAG i z perspektywy czasu stwierdzam, że absolutnie... mama ✊ Wolność uczniom! (2) Manipulacja, indoktrynacja, brak empatii i złe postępowanie z uczniami... Dziecko Indygo M.E. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, przede wszystkim zgrane i kompetentne grono... M.E. rodzice - opinia (1) Najlepsza szkoła! Polecam! Zaangażowani i przyjaźni nauczyciele, mnóstwo... rodzice łukasz - opinia (1) Najlepsza szkoła. Bardzo dobry poziom nauczania , wspaniała atmosfera oraz... łukasz Marzena - opinia (1) Szkoła jest bardzo dobrze przygotowana dla dzieci młodszych jak i starszych... Marzena Mm - opinia (1) W szkole pracują wspaniali, zaangażowani nauczyciele. Program zajęć... Mm Ta szkoła to masakra (2) Bezpieczeństwo... Bezpieczeństwo w tej szkole jest takie 2/10. Około połowa... Uczeń Aga222222 - opinia (1) Nowoczesne klasy, dużo zajęć dodatkowych. Indywidualne podejście do uczniów,... Aga222222 Aga2222222 - opinia (1) Indywidualne podejście do uczniów. Przyjazna uczniom kadra pedagogiczna oraz... Aga2222222 SP 4 bardzo dobry wybór! (2) Jestem bardzo zadowolona i dumna z tego, iż moje dziecko uczęszcza do tej... Angelika Bardzo przyjazna szkoła. (2) Szkoła godna polecenia. Nauczyciel przyjaźnie nastawieni do uczniów i... MG Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła, uczniowie uwielbiają szkołę, kadra nauczycielska... Natalia