Lekcje matematyki bez tablicy (1) Wprawdzie jest dopiero początek roku, ale mam wrażenie, ze niektórzy... babcia ucznia Szkoły na Witominie (1) Jakie macie opinie??? Polecacie??? ML fajna szkoła (1) Pod względem poziomu nauczania w trójmieście chyba najlepsza. Tata
tata z GASPu - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni! Mój syn chętnie uczęszcza do szkoły, bardzo... tata z GASPu Bardzo przyzwoicie (1) Bardzo bogata oferta zajęć dodatkowych. Nauczyciele potrafią wykrzesać z... Miks mama - opinia (1) GASP spełnił moje oczekiwania. Polecili mi tę szkołę znajomi i, jak na razie,... mama Szkoła bez polotu (1) Od trzech lat walka o plan. Opracowany system ocen jedynie krzywdzi... Katarzyna zerówka (2) we wrześniu przeprowadziłam się do Gdańska. Zdecydowałam się na zerówkę w... Beata Inauguracja rk 2019/2020 (1) Dziś 01 wrzesień a na stronie szkoły nie ma żadnej wiadomości o rozpoczęciu... Piotr Sp 77 Gdańsk najlepsza (1) Obie moje córki ukończyły tą szkołę i serdecznie polecam każdemu rodzicowi,... Monika Beton, cement, średniowiecze (2) Beznadziejna kadra, uwstecznione nauczanie, duszna atmosfera, demoralizacja... Rodzic Historia sie powtarza ???...!!!... (1) Nauka nie poszla w las !!!... ????.. Ewald nowakowski the best of the Word... Tadeusz Osuch Absolutnie nie polecam szkoly podstawowej nr 79 (5) Niestety jak moi ostatni przedmówcy niestety nie mogę pozytywnie wypowiedzieć... Rodzic Super (1) I ja należe do grona zadowolonych rodziców. Wybór tej szkoły okazał się... Kasia Wiecka polecam! (1) Według mnie to najlepsze przedszkole niepubliczne w Gdańsku :) Profesjonalna... Magda Goj Placówka spełniająca oczekiwania (1) Jestem pozytywnie zaskoczony. Wiele jest opinii pochlebnych o innych... Tata dziecka Dobre chęci może były ale wyszło jak zwykle. (2) Nowi nauczyciele zostali zatrudnieni przez portal olx. Wcześniejsza kadra... Aleksandra Spadamy (1) Szkoła niestety z roku na rok co raz gorsza. Nauczyciele mają lekceważące... wiecej na google Obiektywnie (1) Po pięciu latach działania szkoły i mojego syna z nią związku mogę pokusić... Moon Tomek - opinia (1) Witam Jestem rodzicem dwójki dzieci z których jedno w tym roku skończyło... Tomek