Dobra szkoła (4) Bardzo dobra szkoła. Dobra organizacja życia szkolnego i pozaszkolnego.... Ewela - opinia (1) Moj syn chodzi i jestesmy bardzo zadowoleni. Fatalne zarządzanie (1) Dyrekcja nie liczy się ze zdaniem rodziców, a jedyne forum, na którym... Katarzyna
nie polecam (1) Ktoś miał dobry pomysł. Innowacyjne podejście, nowoczesne metody, ale... rozczarowana mama Polecam (1) Przede wszystkim mała, kameralna, cicho i bezpiecznie, a dzieci z... Ewa Sp 39 (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły. Współpracy z nauczycielami. Polecam!!! KK Fantastyczna szkoła (2) Szkoła, którą cechuje: wysoki poziom nauczania, profesjonalna, zaangażowana... Rodzic Polecam (1) Serdecznie polecam, bardzo wysoki poziom i bardzo dobra atmosfera. MS Polecam (2) Serdecznie polecam, wysoki poziom i dobra atmosfera. Szkoła z zewnątrz nie... Bartosz pic na wode (1) 1) na 3/4 obiecanych zajęć dodatkowych nie ma mozliwosci zapisania dzieci... 1111 Jestem zaniepokojona (3) Mam wrażenie że wszystkie te komentarze pisane są przez p.Dyrektor lub jej... Marta Wspaniała szkoła (1) Doskonała szkoła polecam innym, fantastyczne obiekty sportowe, doskonałe... Marta Szkoła na miarę XXI wieku (1) Córka jest uczennicą piątej klasy. Do szkoły chodzi bardzo chętnie. Wysoki... ula serdecznie współczuje (1) kadrze nauczającej, rodzicom już mniej, to co się z tej szkoły wylewa o 17... Karolina szkoła podstawowa Kaziuki (1) Córka uczęszcza do tej szkoły od pół roku. Jest bardzo zadowolona, ja... Beata Najwspanialsza Szkoła podstawowa!!!! :):) (1) Witam Nazywam się Michał Parasiński. Jestem absolwentem szkoły. Aktualnie mam... Michał Parasiński polecam (1) Gorąco polecam miejsce przyjazne dzieciom :) Marta Fregata - polecam! (1) Uczy myśleć i dbać o swoją przyszłość. A przede wszystkim pokazuje jedno -... Piotr Szczerze polecam (1) Nie wyobrażamy sobie edukacji w innej szkole. Nasza córka z radością chodzi... Mama Ulubiona szkoła (1) Fregata - Szkoła dla Dziewcząt- to miejsce do którego nasza córka tęskni gdy... mama