Fregata- wspaniała przygoda edukacyjna (1) Jesteśmy z córką we Fregacie już trzeci rok i nasz entuzjazm nie gaśnie.... Magdalena świetna szkoła dla chłopaków (1) W tej szkole mam już 3 synów. Najstarszy jest w 8 a najmłodszy w 1 klasie.... Łukasz SP 10 gdynia 2018/19 zerówka skandal!!!! (4) liczba uczniów w zerówce 28!!! ustawa mówi o nieprzekraczalnej liczbie dzieci... rodzic z zerówki
Szkoła super, ale dyrekcja... (1) Szkoła umiejscowiona w cichym i spokojnym zakątku Gdyni. Wciąż wysoki poziom... q Zostań Mistrzem (1) Wspaniałe miejsce gdzie pasję do sportów wodnych można rozwijać jednocześnie... Grzesio:-) Dobra Szkoła (1) Bardzo dobra szkoła świetni nauczyciele, tylko dzięki nim osiągam wspaniałe... Beata Mała, kameralna, bezpieczna ... (1) Dla mojego dziecka to już fajna szkoła, ale też miejsce gdzie może się ono... Mama absolwentki i uczennicy. Mała, kameralna, bezpieczna ... (1) Co zobaczyłam gdy przybyłam do tej szkoły po raz pierwszy? Małą, prywatną... Mama absolwentki i uczennicy. Anna (1) Szkola kameralna, wspaniala atmosfera, od tego roku-po remoncie sal.Troje... Anna Średnio (3) Zero kół zainteresowań. Nauczyciele są ok, ale nie wszyscy, Niektórzy... Szóstoklasistka Nie polecam! (2) Zapisalam dzieci do Vizji, ponieważ było to jedyne przedszkole w najbliższej... Mama omijałabym z daleka (1) Pozim nauczania bardzo niski. Po zmianie szkoly okazało się, ze dziecko ma... Jola Rewelacja (1) Bardzo polecam Żyrafę. Jest to wspaniałe miejsce pełne zrozumienia i domowej... Małgorzata "dla dzieci taki trochę drugi dom" :) (1) Może zacznę od tego, że nie jest to miejsce dla każdego. To szkoła, gdzie... mama M z SSM Smutna szkoła (5) Smutne jest to w jaki sposób zostały potraktowane dzieci z klas pierwszych ,... Zdziwiony Rodzic z czasem coraz gorzej (1) strasznie spadł poziom nauczania przedmiotów ścisłych, masakra , zastanawiam... inż. Dobrze zarządzana szkoła (1) Z opinii wynika wprost ,że szkoła jest dobrze zarządzana, a zarządza nią Pani... Mama Szkoła pdst nr 18 w Tychach (1) Nie polecam tej szkoły, porąbani nauczyciele oraz zarząd chyba same lewaki,... Frank Szkoła nie na medal (1) Conajmniej dwa razy w tygodniu na lekcjach są zastępstwa, często osobą... Rodzicielka Najlepsza szkoła w Trójmieście!! (1) Syn chodził do przedszkoila, które jest przy szkole, teraz do szkoły - 3... Anna T.