Jakub - opinia (1) Nie polecam nikomu tej szkoły. Jakub Polecam (2) W szkole panuje serdeczna atmosfera.Nauczyciele interesuja sie uczniami,sa... Mama Nie polecam (4) Szkoła okropna. Nauczyciele nie traktują wszystkich równo. Uczniowie mający... Rodzic
ta szkoła zniszczyła moje dziecko (2) ta szkoła zniszczyła moje dziecko, z wesołego, ciekawe świata zmieniła w... mama Bardzo dobra szkoła! (1) Szkoła bezpieczna, kameralna i bardzo dobrze dobrane grono pedagogiczne.... K. dobra szkoła (1) W skali 1-5 przyznaje podstawówce Te Vizja mocną 5. Za całokształt! Super... Jacek Cygan Wszystko dla dobra ucznia - takie motto, (1) słyszymy je przy byle okazji, ale kiedy trzeba rzeczywiście potraktować... Apococito? Super szkoła! (1) Moja córeczka chodzi do zerówki i uwielbia swoją szkołę. Nie możemy jej... Mama Bardzo dobre i przyjazne przedszkole (1) Córka uczęszcza do tego przedszkola i jestem bardzo zadowolona z opieki, jaką... Dorota dobre przedszkole (1) syn chodzi do grupy 3,5 latków w Te Vizji. Na początku miałam obawy jak... Weronika J Super (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Jest kameralnie, małe grupy, duża... Mama Tragedia (1) Nie polecam ,poblazliwosc dla ucznia niski poziom nauczania .Kadra do... Hanna - opinia (1) Nie polecam, bardzo niski poziom nauczania. Porażka (1) Szkoła utrudnia działania grupom wolontariuszy, jak np. harcerze, którzy co... Rodzic harcerza Szkoła godna polecenia (1) Do Kaziuków uczęszczają moje dwie córki i zarówno one jak i ja oceniamy tę... Mama Nie polecam!!! (1) Absolutnie nie polecam SP 53 w Gdyni. Bardzo się zawiedliśmy, a moje dziecko... fajne przedszkole (2) przedszkole jest w mojej ocenie ok. Przenieśliśmy się tu z placówki... Ania Rosa Bardzo dobra szkoła - polecam (1) Dwoje moich dzieci chodzi do tej szkoły od kilku lat i jestem bardzo... Izabela Kos nasze dzieci lubią chodzić do szkoły :) (1) Szkoła św. Kazimierza to szkoła nie tylko bardzo dobrze ucząca (wysoki poziom... Mama Aleksandra - opinia (1) Prężnie funkcjonująca placówka. Aleksandra