Sp38 (1) Kto pisze o tym, że jest niski poziom moje dziecko jest w klasie 4,... Rodzic Dobra zmiana :) (1) Szkoła, która w poprzednich latach miała słabą reputację i w której niewiele... Mama Jednozmianowa,przyjazna szkoła! (1) Panuje tu rodzinna atmosfera, szkoła jest czysta i kolorowa! Dzieci i rodzice... zadowolona babcia
Porażka (1) Uczkończyłem tą szkołę od klasy "0" kiedy jeszcze był "Stary Derektor"- to... dsa opinia jak opinia (6) Czytam te opinie.No i cóż każdy ma prawo do wyrażania opini......opinia i... rodzic Kolejna odsłona dramatu... (1) Po raz kolejny zarządzający szkołą dają się poznać jako "Janusze Biznesu", i... Rodzic zwykła podstawówka a jednak... (1) Do szkoły uczęszcza moja córka. Wrażenia... ot budynki szkoły, wyposażenie,... loona SP 57 Super Szkoła! (1) Polecam wszystkim! Super szkoła! Jednozmianowa! Parking przy szkole! Zajęcia... Szczęśliwa MAMA Szkoła, która powinna zostać otwarta za rok... (1) Wiadomo, że to nowa szkoła i wymaga to cierpliwości ze strony rodziców i... Tosia Niestety (1) Ostatnio bałagan, dzieci, żeby się czegoś dowiedzieć muszą szukać w Google,... anonim Brak tolerancji (1) Moja opinia byłaby bardzo dobra gdyby nie to ze szkoła nie jest zbytnio... Uczeń malkontenci (2) Ludzie dajcie spokój. Dyrektor ma być dobrym managerem.To wychowawca klasy ma... rodzic nie polecam (3) ta szkoła to porażka nie polecam rodzic Opinia (2) Szkoła faktycznie spokojna. Ale w razie jakiś trudności nie ma co liczyć na... Anonimowy Tragedia (3) Brak zrozumienia czegokolwiek. Bezpieczeństwo na takim poziomie że atak... . szkoła na "6" (6) Jestem zachwycona podejściem nauczycieli do uczniów. Jako matka trójki dzieci... Zadowolona Nie polecam (1) Nauczyciele tragedia, zwracaja się do uczniów jak do meneli, drogie i nie... Wspaniała Kadra Nauczycielska (1) Jako Rodzice ‚zaliczylismy’ trzy przedszkola z naszym synem. Również to niby... Zadowoleni Rodzice Sopocka Szkoła Montessori (1) Edukacja w Sopockiej Szkole Montessori pozwoliła moim dzieciom być sobą.... Mama 2 dzieci z SSM Zadowolona na razie (1) Bardzo mila szkołą podstawowa. Posłałam dziecko do 1 klasy i na razie jestem... Monika