Sam bym tak chciał (1) System nauczania o jakim wcześniej nie miałem pojęcia. Sam chciałbym chodzić... Jakub Super szkoła osiemdziesiątka!!!!!! (2) Pozdrawiam wszystkich nauczycieli, m.in. p.Magdę, p.Małgosię, p. Krzysia i... absolwent Totalna porazka !!!! (3) Szkołę polecili mi znajomi - na samym początku szkoła była ok. Ale jak się... Zawiedziona
Szkoła, która daje szczęście (1) Kiedy słyszę opinie znajomych rodziców o tym, jakie trudności oni i ich... M. Super szkoła!!!!!!! (1) Bardzo dobra szkoła, dzieci mają wsparcie we wszystkim. Najlepsi nauczyciele,... Gdańszczanka Nie zapisujcie tam swoich dzieci!!!!!!!! (1) Ta szkoła jest okropna !!! Moje dziecko zawsze płacze kiedy z tamtąd wraca. Magdalena.M Polecam w 100% (2) -Polecam rodzicom szukającym dla swoich pociech dobrej edukacji w przyjaznym... JAN Sokrates (1) Szkołę Sokrates wybraliśmy kilka lat temu spośród 8 szkół niepublicznych w... JK Szkoła godna polecenia (1) Szkoła okazała sie świetnym wyborem dla córki po powrocie do Polski. Czuła... Zadowolona mama OCENA SP nr 18 (1) Szkołą jestem rozczarowana. Szkoła dla dzieci bogatych rodziców. Poziom... Matka Szkoła Sokrates (1) Szkołę tę wybraliśmy dla naszego syna spośród różnych w naszym mieście... AZ To najlepsza szkoła (2) Moje dziecko uczęszczało do tej szkoły zaledwie przez rok. Trafiło tu po... Ewa K. Zwyczajna szkoła w polskiej rzeczywistości. (4) Polskie szkoły borykają się z problemami finansowymi, papierologią,... Robi1232 SP18- gorąco polecam! (1) Przeniosłam tu moje dziecko z SP20 - nie ma porównania! W 18-tce nauczyciele... matka Chodzę do szkoły z przyjemnością (1) Plusy: > Świetny dyrektor, pan Zaremba, który jest zaangażowany w życie... Uczeń Fajna szkoła (1) Szkoła jest fajna, ponieważ jest wysoki poziom nauczania i nie wiem o co... Arbuz :) Szkoła Podstawowa nr 10 opinia (4) Proszę nie obrażać rodziców a przede wszystkim dzieci ,wrzucając Nas do... Katarzyna jedna z najgorszysz podstawowek (1) czytaja komentarze zgadzam sie z tym ze jest w tej szkole kompletny brak... RENATA Miejsce nie dla każdego (1) Niewielu współczesnych rodziców w Polsce ma w sobie wystarczając dużo... Justyna Słabo.. (2) Szkoła z roku na rok coraz gorsza, brak zajęć dodatkowych (poza szermierką),... rodzic