Szkoła godna polecenia (1) Moje dziecko chodzi do tej szkoły od klasy zero, czyli już szósty rok. Szkoła... zadowolona mama Zapisałam córkę (5) szkoła położona w super miejscu, z parkingiem na dole i autobusami. Miałam... Bożenka T. Wspaniałe miejsce dla dzieci (1) Moje starsze dziecko uczęszcza do Kaziuków do 3 klasy (od września także... EK
świetna szkoła godna polecenia (2) z czystym sumieniem mogę polecic tę szkołę :) minimaxi Świetna szkoła (1) Szkoła dla przyszłych sportowców. Dzieci uczą się zdrowej rywalizacji, pracy... Zosia Szkola sp 10 Gdynia to porażka (4) Szkoła z oddziałem integracyjnym to porażka wielka nie ma tam żadnego... Mama Dobra szkoła dla ambitnych, inteligentnych i pracowitych dzieci. (1) Szkoła kameralna do 3 klas na roczniku, niestety na skutek reform znacznej... Mama dzieci szkolnych Ta szkoła to super projekt (1) W szkole mamy bardzo dużo zajęć sportowych i oprócz tego i Wfy. Nauczyciele... Pinio Jako mama ucznia polecam (1) Moje dziecko jest zadowolone, a to dla mnie najważniejsze Co dla mnie ważne... Mama ucznia Sopocka Szkoła Montessori (1) Jesteśmy, uczęszczamy drugi rok i podziwiamy. W szkole jest ciepła... Seba Bardzo ciekawa szkoła (1) Szkoła Podstawowa Mistrzostwa Sportowego nr 94 funkcjonuje od września 2017... Jerzy73 szacunek, empatia, jakość (1) Od momentu powstania szkoły nie miałam wątpliwości, że jest ona odpowiedzią... mama Jedna z najgorszych podstawowek (2) Zgadzam sie z poprzednimi opiniami szkola jedna z najgorszych uczen na... MAMA Rozczarowanie (1) Myślałam, że córka znalazła wreszcie swoje miejsce, gdzie rozkwitnie i będzie... Mama polecam (1) Fajna szkoła, moja córka miała cudowną panią wychowawczynię i z perspektywy... ALeksandra Bardzo dobra szkoła, polecam (1) SMS 94 to bardzo dobra opcja dla dzieci, które chcą się rozwijać sportowo, w... Mama z klasy 5 ;-) Szkoła sportów wodnych (1) Szkoła z dostępem do Wisły Martwej z doskonałą bazą dydaktyczną i sportową.... Piotr Polecam (1) Jako rodzic polecam ta szkołę, naprawdę ostatnio dużo zmian na lepsze! Rodzic moja szkoła (1) Bardzo dobry pomysł, by pozyskać nowych uczniów należy być widocznym. Pewnie... ...oman rodzic ucznia (1) stanowczo odradzam!!!!przerost formy nad treścią, duża rotacja kadry,... rodzic