Warto (1) Szkoła Sportów Wodnych jest świetnym miejscem dla uczniów, którzy chcą łączyć... wodniak Extra szkoła! (1) "Przykład jak "dobra zmiana" potrafi w ciągu trzech lat zniszczyć 70 letni... Tata absolwenta Super szkoła (1) Super szkoła Ledbim rewelacja.Co za wspaniały pomysł.Wszystkie informacje na... Krzysiek
Najlepsza szkoła!!!!!!!! (2) Jak czytam te bzdury poniżej to mnie krew zalewa. W ciągu 2 lat ta szkoła... Bożena Porażka (2) Przykład jak "dobra zmiana" potrafi w ciągu trzech lat zniszczyć 70 letni... k.j. Dobra zmiana... (2) ... ale w tym pozytywnym znaczeniu ;) dużo nowości np. dużo zajęć dodatkowych... Kasia Dobra kameralna szkoła (1) Niewielka kameralna szkoła w dogodnej lokalizacji. Sporo zajęć dodatkowych,... Odk Polecam ! (1) Szkoła bardzo dobra. Niezły poziom nauczania. Nauczyciele wymagający. Jej... Paweł Słabo (2) Jeśli nie musisz nie zapisuj tu swojego dziecka. 100% zdawalność to prawda,... Wioletta Wspaniale położona i wyposażona (1) Wspaniale położona i wyposażona, Uwielbiam tę lokalizację i boisko! Joanna Nie polecam (1) Witam, moje dzieci chodzą z przyczyn organizacyjnych- bliskość miejsca... AK Polecam (1) Nauczyciele bardzo życzliwi, otwarci, pomocni oczywiście jak w każdej szkole... Katarzyna To nie miejsce lecz ludzie tworzą klimat. (1) Dużą przestronna szkoła z basenem. Obecnie do użytku został oddany nowy... Meg Porządna szkoła (1) W szkole pracuje bardzo dobra kadra. Jest sympatyczna atmosfera, zawsze coś... Zadowolona Szczerze polecam! (1) Miałam wielkie obawy, gdzie posłać mojego 5-cio latka (po reformie... zatroskana mama Świetna szkoła (1) Fregata to szkoła, która jest przyjazna dla dzieci. Chłopcy mają odpowiednie... Kasia Poziom nauczania zerowy, kompletny brak empatii, nawet ocena 1 jest zbyt wysoka! (1) Szanowni Państwo, szkoda że jesteście nauczycielami z przypadku, bo... Więcej empatii czasem słońce, czasem deszcz - część 1 (2) Jak w każdej szkole trafiają się pedagodzy z powołania i pseudo-pedagodzy.... Rebelia Super (1) Plecam ja się ktoś tam dostanie powodzenia dla najlepszych JEFF BOISKO ! (1) Brawo SP 42 !!! Piękne otwarcie kompleksu rekreacyjno-sportowego !!! rodziv