Rozczarowanie, a szkoda... (1) Szkoła ładna... Tyle w temacie, brak kompetencji pedagogicznych u nauczycieli... Przykro mi Świtna szkoła (1) Świetna szkoła o szerokim spektrum zajęć pozalekcyjnych. Wspaniała kadra... Adalbert Ignis Rewelacyjny wybór. Od lat super poziom (1) Wspaniała szkoła Mam w szkole 2 synów i jesteśmy z mężem BARDZO zadowoleni.... Rodzice b. zadowoleni
Szkoła naszych marzen..! (1) Jesli szukacje miejsca gdzie dba sie w rownym stopniu o edukacje jak i... roza z viterbo Niezadowolony i oszukany!!!! (3) Szkoła ta jest jedną wielką porażką! Nie ma prawa nazywać się placówką... oburzony rodzic!!!! chaos (3) Od tego roku szkolnego jest to placówka publiczna rodzice dopiero po... K. Szkola publiczna czy nadal prywatna...? (2) Od września 2017 placówka została przeksztalcona w szkołę publiczną,a kadra... Mama ucznia Polecam (1) Moja córka uczeszca do szkoly od 3 lat, i od 3 lat niechce wracac do domu:-) JAN Szkoła na miarę (4) SP 39 to szkoła na miarę (chyba ponad) ludzi zamieszkujących tę dziwną... Wektor Czy musi tak być? (7) nie polecam tej placówki , brak zainteresowania dziecmi ....poza świetlica... aleksandra Polecam (1) Po przeprowadzce z Gdańska długo zastanawialiśmy się, jaką szkołę dla dzieci... ela Dno......witelcy naciagacze (1) Szkoła podstawowa wszystk podstawowe poziom nauczania i zarządzania. Na... Hubert KrzysztofBromberg (1) Genialna szkoła. Moja była szkoła i pierwsza szkoła, która rozpoczęła moją... KrzysztofBromberg Renoma szkoły bardzo na wyrost (1) Szkoła jest koszmarnie przeludniona. Dzieci chodzą do szkoły na zmiany ( 3... Omnin Ładna ale nie fajna (1) Szkoła Morska jest budynkiem ładnym, ale niefunkcjonalnym - dzieciaki cisną... K. polecam (1) Polecam. Zwłaszcza klasy integracyjne. Kameralna szkoła z dobrymi... mama Szkoła z klasą (1) Wspaniała szkoła! Kompetentne grono pedagogiczne i atmosfera przyjazna... Dorota Szkola okropna (1) Poziom nauczania nie najlepszy, ani nie najgorszy. Zajecia dodatkowe jeszcze... uczennica Najgorsze wspomnienia z tej szkoly w zyciu (3) Moje wspomnienia z tej szkoly sa okropne. Takie same jakie bylo cale moje... M Krol Genialny angielski, super atmosfera (1) Zdecydowanie polecam. Jesteśmy w szkole od 5 lat. Zaczęliśmy od przedszkola,... M